Oude Bestseweg 22 te Oirschot € 597.000

Vrijstaande woning met garage, 5 slaapkamers waarvan één slaapkamer en badkamer begane grond

Vraagprijs € 597.000
Perceeloppervlak 1109 m²
Inhoud 578 m³
Bouwjaar 1972/1998

download de folder

Een vrijstaande semi bungalow met garage, een berging, 5 slaapkamers, tuinkamer, 2 fraaie “overkappingen” waar tot in de late uurtjes heerlijk vertoefd kan worden.

Wij nemen u mee in een rondgang door de woning:

Vanuit een royale ontvangsthal met garderobemogelijkheid en toilet kunt u nagenoeg alle vertrekken bereiken maar wij leiden u eerst naar de woonkamer 38 m² waar een open haard aanwezig is en een doorgang naar een sfeervolle overkapping aangebouwd aan het huis. In de tuinkamer 18 m² is het o.a. heerlijk relaxen, krantje lezen, maar ook genieten van de tuin. Terugkomend in de keuken vindt u een lichte keukeninrichting met alle (inbouw) apparatuur. De daaraan grenzende bijkeuken geeft mogelijkheid tot het plaatsen van de wasmachine en droger alsmede is hier de HR combi ketel gehangen uit 2011. De begane grond heeft nog twee slaapkamers resp. 21 en 10 m² waarbij in de master bedroom een inloopkast is opgenomen. De badkamer 13 m² is uitgevoerd met een ligbad, een separate douchecabine, een bidet, een toilet en twee wastafels met toebehoren. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers resp. 11 m², 9 m² en 9 m².

In de achtertuin is een tweede overkapping ( 7 meter bij 6 meter) met een aparte houtopslag alsmede nog een berging ( 6 meter bij 6 meter).

De garage is gesitueerd achter de woning aan de linkerzijde als u voor de woning staat.

Buiten de 1109 m² om is er nog 600 m² van de gemeente in gebruik “levenslang”.

De mooie rustige ligging aan de rand van een villa wijk is gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en het winkelcentrum De Poort. U woont op 1,05 km verwijderd vanaf het nostalgische centrum Oirschot.

Laat u zelf overtuigen van de ruimtes en plan geheel vrijblijvend een bezichtiging.