Rijkesluisstraat 43 te Oirschot € 795.000

Beleggingspand: 2 winkelunits en een bovenwoning. Mogelijkheid om 4 tot 6 starters- of seniorenwoningen te realiseren.

Vraagprijs € 795.000
Perceelgrootte 622 m²
Inhoud bovenwoning 440 m³ / oppervlakte winkels resp. 183 en 160 m²
Bouwjaar 1986

Groot appartement voorzien van riant dakterras. Te koop in combinatie met twee winkelunits gelegen onder het appartement. Beide winkels voorzien van een eigen ingang.

INFORMATIE behorende bij de Rijkesluisstraat 43 zijnde de bovenwoning met dakterras:

Overdekte entree met eigen toegangsdeur naar het appartement welke afgesloten kan worden middels een inbraakwerend rolluik.
1e Verdieping: hal met travertinvloer, meterkast en trapopgang naar boven; overloop met toilet; woonkamer 45 m² met open haard en 3x schuifpui met rolluiken; eetkeuken (2000) met o.a. 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een grote koelkast; aparte ruimte voor het plaatsen van de wasmachine (= tevens een geïsoleerde koelcel voor eventueel wijn); “serre” met lichtkoepel; 4 slaapkamers waarvan 1 met schuifpui naar plat dak, 2 met t.v. aansluiting en 3 met telefoonaansluiting; badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel met badmeubel; terras (zuid) 80 m², uitbreiding met het dubbele mogelijk; berging en overkapping met tuin in de onderbouw zowel te bereiken van bovenaf als vanaf de voorzijde via een gang.

ALGEMEEN
Verwarming via Brink heteluchtverwarming. Warm water middels een badgeiser en keukenboiler.
Kozijnen uitgevoerd in aluminium met draai/keep ramen. Alles voorzien van rolluiken.
Géén dragende binnenmuren; u kunt eenvoudig een nieuwe indeling maken. Hardhouten plafonds.
Volledige isolatie.
Fraaie ligging midden in het centrum van Oirschot.

INFORMATIE behorende bij de Rijkesluisstraat 43a en 43b zijnde de 2 winkelunits:

BEGANE GROND: WINKELRUIMTE I Rijkesluisstraat 43a (BVO = 183 m2).

Frontbreedte 6 meter, de pui is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing; toegangsdeur voorzien van inbraakwerend rolluik; winkelruimte voorzien van verlaagd plafond met lichtarmaturen; verwarming middels Brink heteluchtverwarming (defect); doorgang naar c.v. ruimte, toilet en keuken; vanuit de winkel is ook de magazijnruimte te bereiken welke voorzien is van een grote ingebouwde brandkluis en deur naar grote buitenruimte aan de achterzijde.

BEGANE GROND: WINKELRUIMTE II Rijkesluisstraat 43b (BVO = 160 M²)

Frontbreedte 9 meter, de pui is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing; toegangsdeur voorzien van inbraakwerend rolluik; winkelruimte voorzien van verlaagd plafond met lichtarmaturen; verwarming middels een NEFIT ecomline HR combiketel (2001); directe doorgang naar magazijn, toilet (2001) en keuken (2001), vanuit de keuken is de achteruitgang bereikbaar.

Eenvoudig is van beide winkels 1 winkelruimte te maken (toestemming gemeente nodig) met een totale VVO 343 m².
DE MOGELIJKHEID IS AANWEZIG OM HET BESTAANDE PAND MIDDELS BESTEMMINGSWIJZIGING TE VERANDEREN IN 4 TOT 6 STARTERS EN/OF SENIOREN WONINGEN. Vergunningen dienen bij de gemeente zelf aangevraagd te worden.

Beide winkels hebben een eigen meterkast en gas/water aansluiting.