Kwinkert 12 te Oirschot € 275.000

Goed onderhouden en uitgebouwde hoekwoning met 3 slaapkamers, uitgebouwde stenen berging en parkeren op eigen terrein.

Koopsom: € 275.000
Perceelgrootte: 243 m²
Inhoud: 324 m³
Bouwjaar: 1970
Aanvaarding: kan direct

download de folder

Omschrijving:

Het betreft hier een zeer mooi gelegen hoekwoning met vrij zicht aan de voorzijde en een heerlijke ook behoorlijk vrij gelegen achtertuin op het zuid/westen. Een auto kan op eigen terrein geparkeerd worden maar aan de voorzijde zijn ook nog voldoende openbare parkeerplaatsen.
Dakisolatie middels tempex platen. Alle kozijnen vernieuwd (hard hout) en voorzien van dubbele beglazing. Buitenzijde geheel opnieuw gevoegd. Volledige elektra vernieuwd.
Verwarming én warm water via een HR comb ketel.
Het geheel is echt perfect in de lak, keurig schilderwerk op ramen, deuren en kozijnen.
2e Verdieping is een houten verdiepingsvloer: vrij makkelijk kan er een vaste trap gerealiseerd worden naar de zolder om een 4e slaapkamer te creëren met dakkapel.

Indeling: BEGANE GROND

Hal met toilet en meterkast (elektra compleet vernieuwd); woonkamer met natuurstenen vloer; open keuken voorzien van een licht eiken keukeninrichting met o.a. keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi magnetron; bijkeuken waar de wasmachine geplaatst kan worden en aanwezig een uitstort gootsteen (koud en warm water); grote overkapping heerlijk genieten van de ondergaande zon met ingebouwde luifel en verlichting; uitgebouwde stenen berging. Achtertuin circa 7 meter diep bij 9 meter breed.

1e VERDIEPING

Overloop met een vaste ruime inbouwkast (mogelijkheid plaatsen separaat toilet); 3 slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten (hang en leg), badkamer bestaande uit een doucheruimte en wastafel met toebehoren. Voorzijde zonnescreens. Achterzijde vitrage en rolgordijn.

2e VERDIEPING

Bereikbaar via een vlizotrap; voorzolder waar de Ecomline HR combi ketel hangt; zolderkamer met een raam in de kopgevel.

 

oorspronkelijke plattegronden downloaden

uitgebouwde plattegrond begane grond downloaden