De Stille Wille 260 te Oost West en Middelbeers, € 209.000

VRAAGPRIJS: € 209.000
PERCEELOPPERVLAK: 564 M² (erfpachtgrond)
INHOUD: 239 M³
BOUWJAAR: 1991
AANVAARDING: in overleg

download de folder

De ideale ligging van Landgoed Stille Wille werd gevonden op een bosrijk landgoed gelegen aan de grenzen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek, een unieke locatie. De 53 hectaren bosgebied bevinden zich in het “Het Groene Woud”, een schitterend natuurgebied wat wordt aangemerkt als Nationaal Landschap. De opzet en inrichting geschiedde in overleg met het toonaangevende ingenieursbureau Ir. Wil Thysen / Croonen. Rekening houdend met de reeds bestaande beplanting werden diverse types bungalows ontworpen en werd gezocht naar de meest ideale ligging in de riante percelen. Bij voorbaat werd er vanuit gegaan dat het verblijf in alle jaargetijden zo aangenaam mogelijk zou zijn. Inmiddels zijn op het landgoed circa 320 comfortabele bungalows gerealiseerd, in grootte variërend van 70 tot ruim 100 vierkante meter bebouwde oppervlakte op bospercelen van 600 tot 1200 vierkante meter.

Adres op het park aldaar: Zwaluwlaan 14

Uitstekende recreatieve mogelijkheden:
Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt U diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt U fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de Baest, natuurgebied de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar U nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna.

De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt U een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.

Over de woning:

Vrijstaande houten finse chalet. Keurig onderhouden en veel aan gedaan. Onder andere een nieuwe dakbedekking. Dakraam geplaatst. Elektra vernieuwd. Pellet kachel geplaatst. Moderne keuken met alle inbouwapparatuur. Nieuwe badkamer. Mooie planken vloerafwerking door gehele woning. Tuin geheel afgezet. 4 parkeerplaatsen aangelegd. Zonneluifel. Glasvezel.

Indeling met maten: hal met toegang naar de woonkamer 23 m² met pelletkachel en tuindeur, de mooie keuken 11 m² compleet met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers resp. 10 en 15 m² groot waarvan één met inloopkast, goed afgewerkte badkamer 6 m² met royale douche, vrijhangend toilet en wastafel met ombouw, tevens hangt hier weggewerkt de elektrische boiler.

In de gezellige goed op de zon gelegen (zuid) tuin is het goed toeven. Heerlijk vrij. Veel vogeltjes en eekhoorntjes. Hier bevindt zich ook een apart tuinhuis circa 16 m² waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden alsmede een afzuigkap om frites te bakken zodat dit niet in huis hoeft. Onlangs is er nog een 2e berging met overkapping bijgekomen.

Ga in een weekend eens over het park wandelen. U kunt de auto vooraan bij de receptie kwijt. U proeft de sfeer van het park en kunt tevens het buitenzwembad bekijken.

      klik op de plattegrond