De Stille Wille 86 te Oost West en Middelbeers, € 90.000

Rust en ruimte biedt dit bijzondere object.

VRAAGPRIJS: € 90.000
PERCEELOPPERVLAK: 805 m² erfpachtgrond
INHOUD: 181 m³
BOUWJAAR: eind jaren zestig
AANVAARDING: kan indien gewenst spoedig

download de folder

De ideale ligging van Landgoed Stille Wille werd gevonden op een bosrijk landgoed gelegen aan de grenzen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek, een unieke locatie. De 53 hectaren bosgebied bevinden zich in het “Het Groene Woud”, een schitterend natuurgebied wat wordt aangemerkt als Nationaal Landschap. De opzet en inrichting geschiedde in overleg met het toonaangevende ingenieursbureau Ir. Wil Thysen / Croonen. Rekening houdend met de reeds bestaande beplanting werden diverse types bungalows ontworpen en werd gezocht naar de meest ideale ligging in de riante percelen. Bij voorbaat werd er vanuit gegaan dat het verblijf in alle jaargetijden zo aangenaam mogelijk zou zijn. Inmiddels zijn op het landgoed circa 320 comfortabele bungalows gerealiseerd, in grootte variërend van 70 tot ruim 100 vierkante meter bebouwde oppervlakte op bospercelen van 600 tot 1200 vierkante meter.

Adres op het park aldaar: Bremlaan 8.

Uitstekende recreatieve mogelijkheden:
Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt U diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt U fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de Baest, natuurgebied de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar U nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna.

De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt U een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.

Over de woning:

Gebouwd eind jaren 60 en sindsdien met liefde onderhouden zoals u zult ervaren geeft deze woning vele mogelijkheden. Zie ook de plattegrond met maten: vanuit de lichte woonkamer met een overkapte veranda heeft u toegang tot een slaapkamer annex kantoor, een 2e slaapkamer, een badkamer met douchecabine, toilet en wastafel en portaal. In de woonkamer is een open keuken opgenomen met apparatuur. Alles ademt sfeer uit en is goed onderhouden.

De riante tuin geeft rust. Heel geheel geeft rust. Op eigen terrein kunnen meerdere auto’s geparkeerd worden.

Gaat U in het weekend eens over het park wandelen. U kunt de auto vooraan bij de receptie kwijt. U proeft de sfeer van het park en kunt tevens het buitenzwembad bekijken.

 Klik op de plattegrond