De Stille Wille 174 te Oost West en Middelbeers € 189.000

Mooi in de bossen gelegen vrijstaande Finse bungalow met vrijstaand tuinhuis

VRAAGPRIJS € 189.000
PERCEELOPPERVLAK 635 m²
INHOUD 220 M³
BOUWJAAR 1991
AANVAARDING in overleg / kan spoedig

download de folder

Landgoed De Stille Wille: ideale ligging midden in de Brabantse natuur.

De ideale ligging van Landgoed Stille Wille werd gevonden op een bosrijk landgoed gelegen aan de grenzen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek, een unieke locatie. De 53 hectaren bosgebied bevinden zich in het “Het Groene Woud”, een schitterend natuurgebied wat wordt aangemerkt als Nationaal Landschap. De opzet en inrichting geschiedde in overleg met het toonaangevende ingenieursbureau Ir. Wil Thysen / Croonen. Rekening houdend met de reeds bestaande beplanting werden diverse types bungalows ontworpen en werd gezocht naar de meest ideale ligging in de riante percelen. Bij voorbaat werd er vanuit gegaan dat het verblijf in alle jaargetijden zo aangenaam mogelijk zou zijn. Inmiddels zijn op het landgoed circa 320 comfortabele bungalows gerealiseerd, in grootte variërend van 70 tot ruim 100 vierkante meter bebouwde oppervlakte op bospercelen van 600 tot 1200 vierkante meter.

Adres op het park aldaar: Mezenlaan 2.

Uitstekende recreatieve mogelijkheden:
Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt U diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt U fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de Baest, natuurgebied de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar U nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna.

De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt U een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.

Over de woning:

Gebouwd in 1991 en sindsdien met liefde onderhouden. In de woonkamer 23 m² met houtkachel, dakraam en tuindeuren is het goed toeven, de open keuken 11 m² is voorzien van alle keukenapparatuur, slaapkamer I uitgevoerd met een dakraam is 10 m² en slaapkamer II is ook 10 m², de badkamer uitgevoerd met een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting is 6 m², daarnaast is er een apart toilet. In de aangebouwde berging 7 m² vindt u de hete lucht ketel en de meterkast. Het vrijstaande tuinhuis met overkapping 20 m² is onlangs voorzien van een nieuw dak net zoals de woning zelf.

De heerlijk vrij gelegen tuin geeft rust. Het geheel geeft rust. 3 Vijvers, zonneterrassen, vele vaste planten alsmede een zonneluifel zijn aanwezig. Vlak bij de woning is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, dit hoeft niet op eigen terrein (op eigen terrein is nu één parkeerplaats).

Gaat U in het weekend eens over het park wandelen. U kunt de auto vooraan bij de receptie kwijt. U proeft de sfeer van het park en kunt tevens het buitenzwembad bekijken.

    klik op de plattegrond voor vergroting