Sweerts de Landasstraat 10 Spoordonk € 440.000

Vrijstaande woning met garage, kantoor en 3 slaapkamers.

VRAAGPRIJS € 440.000
PERCEELOPPERVLAK 414 M²
INHOUD 434 M³
BOUWJAAR 1987
AANVAARDING in overleg

download de folder

INDELING  BEGANE GROND

Vanuit een overdekte entree betreden we de ruime hal waar we de jassen kwijt kunnen en de trapopgang naar de 1e verdieping te vinden is. Tevens hier ook de uitgebreide meterkast en een modern vrijhangend toilet met fonteintje.  Vervolgens kunnen we vanuit de hal de gezellige lichte woonkamer (34 m²) betreden met open haard op gas en een brede schuifpui waardoor er altijd contact is met de sfeervolle vrij gelegen tuin op het zuiden. Vanuit de hal is ook een aparte kamer te betreden, te gebruiken als kantoor/slaapkamer/speelkamer (10 m²). Dan de eetkeuken (14 m²) uitgevoerd met een provisiekast en een compleet luxe inbouwkeuken met o.a. een natuurstenen aanrechtblad, een vaatwasser, een royale koelkast, een oven, een combi magnetron, een ruim opgezet 4 pits gaskookplaat, een roest vrij stalen afzuigkap en halogeen inbouwverlichting. De woning heeft ook een entree via de achterzijde: we komen dan in de bijkeuken waar keurig achter schuifdeuren de c.v. ketel met ruime overcapaciteit te vinden is alsmede de aansluitpunten voor het plaatsen van de wasmachine en droger.

Achter deze woning….

Wat we van buitenaf niet zien maar wel te vinden is: een vrij gelegen achtertuin zodanig op het zuiden gelegen én beschut dat het zelfs in de winter bij een zonnetje goed toeven is. In de achtertuin, áchter de garage, is een overkapping gemaakt welke geheel afgesloten kan worden en voorzieningen heeft zoals gas/water/licht.

De vrijstaande geïsoleerde garage (7 x 3,5 meter) met bergzolder is met krachtstroom. Achter de garage een ruim fietsenhok.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers resp. 19, 15 en 10 m2 allen keurig afgewerkt en uitgevoerd met bergschotten onder de schuine kant. De badkamer is gewoon af zoals op de foto’s te zien; hier wilt u niet meer onder de douche vandaan of uit bad komen.

2e VERDIEPING

De vlizotrap geeft toegang tot de zolder. Op stahoogte is deze zolder nog 13 m² groot.

ALGEMEEN

Tijdens de bouw is deze woning zeer goed geïsoleerd. Dak-, muur-, vloerisolatie en dubbele beglazing. Verwarming en warm water via de HR ketel.
Spoordonk ligt 3 km van het centrum van Oirschot af met winkelcentrum De Poort.
Afstand naar bushalte 130 meter, afstand basisschool 300 meter.
Gebruiksoppervlak wonen 132 m². Overige inpandige ruimte 13 m².

(klik op de plattegrond voor vergroting)