Castaert 80 te Oirschot € 619.000

Vrijstaand landhuis met garage, 3 slaapkamers (mogelijk tot 4 slaapkamers) waarvan een slaapkamer en badkamer begane grond

download de folder

Vraagprijs € 619.000
Perceeloppervlak 544 m²
Inhoud 803 m³
Bouwjaar 1990
Aanvaarding: in overleg

PERFECT ONDERHOUDEN INSTAP KLARE WONING, MOOIE LIGGING in de wijk De Notel nabij de Molen, IDEAAL VOOR OUDEREN OF PRAKTIJK AAN HUIS. DE WONING IS AFGESTEMD OP GEHANDICAPTEN.

We lopen met u door de woning maar eerst de ALGEMENE kenmerken op een rijtje:

Nagenoeg overal vloerverwarming op de begane grond, tevens voorzien van fraaie plavuizen.
Volledige dak- muur- en vloerisolatie. Overal dubbele beglazing en hardhouten(raam)kozijnen.
Stucwerk wanden, gestuukt plafond met halogeen inbouwverlichting. Door gehele woning thermostaat kranen.
Verwarmde volledig geïsoleerde garage (25 m²) met strak afgesmeerde vloer en stucwerk plafond.
Er is aandacht besteed aan goede veiligheidssloten. Tijdens de bouw zijn duurzame materialen gebruikt.
Fraaie ligging met vrij zicht in een rustige kindvriendelijke woonwijk naast een plantsoen met (duurdere) koopwoning in de directe omgeving.

DE BEGANE GROND

Vanuit een overdekte entree komen we in de royale ontvangsthal met vide. Tevens is naast de voordeur de meterkast te vinden (9 groepen, 2 aardlekschakelaars). Vervolgens gaan we de lichte woonkamer (34 m²) in uitgevoerd met een natuurstenen vloer, stucwerk wanden en plafond alsmede openslaande tuindeuren naar groot overdekt terras; zit u áchter in de woonkamer dan leeft u mee met de zorgvuldig aangelegde tuin, zit u vóór in de woonkamer dan heeft u uitzicht over een straat met voldoende parkeergelegenheid. De eetkeuken (16 m²) is afgewerkt met een keurige inbouwkeuken in hoekopstelling met o.a. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi magnetron, veel kastruimte, een ruim aanrechtblad, 1½ spoelbak en aparte bergruimte. Staat u heerlijk te koken dan heeft u vanaf het aanrecht zicht op de sfeervolle tuin. Vervolgens zijn we nu weer in de gang die toegang geeft, van binnenuit dus, naar de verwarmde garage (25 m²) uitgevoerd met nog een aparte loopdeur, openslaande garagedeuren en glad afgewerkte smeervloer. Weer terug in de gang vinden we ook toegang tot een separate werkkast, een toilet met fontein, een slaapkamer (kantoor/praktijkruimte 20 m²) met openslaande tuindeuren naar het overdekt terras (heerlijk in de zomer of najaar alles lekker open zetten) en toegang tot de ruime badkamer (13 m²) waarin opgenomen een ligbad, douchegelegenheid, toilet en wastafel met ombouw.

De goed op de zon gelegen achtertuin, heerlijk vrij, is met groot overdekt terras (40 m²), een lichtstraat, een vijverpartij, gazon, vaste planten, houten tuinhuis/berging en dat alles in perfecte staat.

VANUIT DE ONTVANGSTHAL MET VIDE IS DE 1e VERDIEPING TE BEREIKEN

De overloop geeft toegang tot de ouderslaapkamer (23 m²); nog een slaapkamer (34 m²) welke zeer eenvoudig in tweeën te delen is als ook de badkamer met doucheruimte, wastafel, toilet en aansluiting voor het plaatsen van de wasmachine + droger. Er is ook de 1e verdieping nog bergruimte te vinden; één aan de voorzijde als één aan de achterzijde waarbij in het achterste gedeelte aan de achterzijde de HR combi ketel uit 2017 gehangen is.

Kortom een woning waar zó in trekken is om er vervolgens heerlijk in te genieten.