Castaert 49 te Oirschot € 269.000

Uitgebouwde woning met vergrootte vrijstaande stenen berging, 3 slaapkamers met mogelijkheid tot 4e slaapkamer op zolder

Koopsom € 269.000
Perceeloppervlak 137 m²
Inhoud 400
Bouwjaar 1990
Aanvaarding: in overleg

download de folder

Zoek je een heerlijke, prima onderhouden woning met tuin op het zuiden in een groene en kindvriendelijke omgeving met veel parkeergelegenheid in Oirschot bekijk de Castaert 49.
Benieuwd?
Middels overdekte entree gaan we de woning binnen via de hal. Bij binnenkomst vinden we rechts het toilet met fontein. Naast de toilet bevindt zich een meterkast met zes groepen en twee aardlekschakelaars. De trap is onlangs geschilderd net als de muren in de hal en trappengat.
Via de hal stap je de vervolgens de uitgebouwde woonkamer binnen met een half open keuken aan de voorzijde. Deze lekkere lichte woonkamer heeft net als de hal een mooie van goede kwaliteit laminaat vloer. Vanuit de woonkamer loop je naar de uitbouw met openslaande deuren naar de achtertuin gericht op het zuiden.
De lichte halfopen keuken waar je heerlijk kunt wegkijken bevindt zich aan de voorzijde.
Met een 4 pits gaskookplaat met daarboven een RVS afzuigkap met verlichting, een vaatwasser, boven en onderkastje alsmede een ruime provisiekast onder de trap.
De overloop op de eerste verdieping evenals de drie slaapkamers zijn voorzien van een nieuwe laminaat vloer en de wanden voorzien van structuurverf.
Op de eerste verdieping bevindt zich een heerlijke badkamer met een geheel betegelde inloopdouche, een royaal hoekbad, toilet, designradiator en een wastafel met mengkraan. Door de kleurstelling doet deze warm en sfeervol aan.
Via de vaste trap die onlangs geschilderd is komen we uit op de zolder. Deze is voorzien van nieuw tapijt en er hangt een Bosch HR combiketel en aansluiting voor een wasmachine en droger.
De knieschotten bieden extra opbergruimte over deze verdieping.
Deze zolder is ruim genoeg om een 4e slaapkamer te creëren.

Dan nu de achtertuin, deze is net als de voortuin onderhoudsarm aangelegd met buitenkraan, elektrische zonneluifel en een nette tuinafscheiding met een achterom. De tuin bied volop zonplezier, want deze ligt op het zuiden. Verder vind je achter in de tuin een uitgebouwde stenen berging met elektravoorzieningen. Een handige opbergruimte voor fietsen, tuinmeubilair, gereedschap en dergelijke.

 

Klik op de plattegrond