De Stille Wille 10 te Oost West en Middelbeers, € 170.000


Vrijstaande woning met houtopslag, zonneterras en tuinhuis alsmede meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein

Vraagprijs: € 170.000
Perceeloppervlak erfpachtgrond: 760 m²
Inhoud: ± 270 m³
Bouwjaar: ± 1978
Aanvaarding: in overleg

Een vrijstaande bungalow op een rustige plek in het bos. Glasvezel aanwezig. Vrijstaande bungalow met fraaie natuurlijke bostuin met veel privacy, het huis is omringd door veel groen. De tuin geeft veel privacy en rust. Op eigen terrein meerdere parkeerplaatsen. Op het zadeldak van de woning liggen nog golfplaten, deze dienen zoals de wet nu voorschrijft voor 2024 verwijderd te zijn. 
 

U komt binnen in de hal, vandaar uit zijn alle vertrekken te bereiken. Meteen links vindt u de berging/bijkeuken met plaatsing van de wasmachine en de vernieuwde meterkast met krachtstroom. De keuken is een mooie moderne U-vormige keuken met voldoende kastjes, een natuurstenen aanrechtblad met verdiepte spoelbak, een inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, koelkast en combi magnetron. Vervolgens heeft woonkamer een houtkachel die de gehele woning makkelijk verwarmd, vanuit de woonkamer middels vele ramen mooi zicht op de riante achtertuin. Slaapkamer begane grond. Badkamer begane grond bestaande uit een doucheruimte, een wastafel en een toilet.

De woonkamer heeft een ronde trapopgang naar een vide met balkon aan de voorzijde waar een 2e slaapkamer gecreëerd is. Het balkon geeft een wijde blik over landerijen.

Bijzonderheden:

De woning is gelegen aan de uitgangsweg genaamd Bosweg 4 (postadres is De Stille Wille 10). De woning staat op gepachte grond en de pachtovereenkomst wordt aan de koper ter hand gesteld. Het erfpachtcanon bedraagt € 3.497,60 per jaar en is geheel aftrekbaar via de belasting, De erfpacht is eeuwigdurend. Op het park ook aanwezig een zwembad, speeltuin en tennisbaan. Ideaal in zomer als er bezoek of (klein)kinderen komen.

Het 53 hectaren bosgebied in het Hart van Brabant is een natuurgebied bij uitstek. Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu-de-boulesbanen. In de directe omgeving vindt u diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt u fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden, de Kampina (uitgestrekt Heide gebied) en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost West Middelbeers en Hilvarenbeek waar u nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna.

Ongeveer binnen 20 minuten bent u in het pittoresk dorpje Oirschot en Oisterwijk.

Verder een glasvezel aansluiting voor razendsnel internet, telefoon en televisie.