De Stille Wille 259 te Oost West en Middelbeers € 185.000

Vrijstaande Finse bungalow met zonnige tuin rondom, 2 parkeerplaatsen en tuinhuis

Download de folder

Vraagprijs € 185.000
Erfpachtperceel 490 m²
Inhoud 260 m³ / Woonoppervlak 81 m²
Bouwjaar 1991
Aanvaarding: in overleg

De ideale ligging van Landgoed Stille Wille werd gevonden op een bosrijk landgoed gelegen aan de grenzen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek, een unieke locatie. De 53 hectaren bosgebied bevinden zich in het “Het Groene Woud”, een schitterend natuurgebied wat wordt aangemerkt als Nationaal Landschap. De opzet en inrichting geschiedde in overleg met het toonaangevende ingenieursbureau Ir. Wil Thysen / Croonen. Rekening houdend met de reeds bestaande beplanting werden diverse types bungalows ontworpen en werd gezocht naar de meest ideale ligging in de riante percelen. Bij voorbaat werd er vanuit gegaan dat het verblijf in alle jaargetijden zo aangenaam mogelijk zou zijn. Inmiddels zijn op het landgoed circa 320 comfortabele bungalows gerealiseerd, in grootte variërend van 70 tot ruim 100 vierkante meter bebouwde oppervlakte op bospercelen van 600 tot 1200 vierkante meter.

Adres op het park aldaar: Zwaluwlaan 13

Uitstekende recreatieve mogelijkheden:
Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt U diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt U fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de Baest, natuurgebied de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar U nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna.

De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt U een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.

Over de woning: vrijstaande houten finse chalet met tuinhuis. Keurig onderhouden in originele staat. Buitenzijde perfect in de lak. Dak vernieuwd en gedekt met singels. Moderne strakke keuken compleet met inbouwapparatuur. Keurige badkamer. Mooie originele planken vloerafwerking door gehele woning. Tuin rondom met 2 parkeerplaatsen. Glasvezel.

Indeling met maten: hal met toegang naar de woonkamer 23 m² voorzien van een tuindeur, de mooie lichte keuken 11 m² is compleet uitgevoerd met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers resp. 10 en 12 m², nette badkamer 6 m² met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel met ombouw, in de bijkeuken/aangebouwde berging waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden hangt ook de badgeyser en is er de verwarmingsketel geplaatst (Brink ketel) met onderhoudscontract.

Verwarming via hete lucht. Warm water middels een eigen badgeyser. Elektra bestaande uit 7 groepen en 2 aardlekschakelaars (elektra is deels vernieuwd/uitgebreid). Kruipruimte onder de woning, ideaal voor het doortrekken van kabels.

In de gezellige goed op de zon gelegen (zuid) tuin is het goed toeven. Veel vogeltjes en eekhoorntjes. Hier bevindt zich ook een apart tuinhuis.

Ga in het weekend eens over het park wandelen. U kunt de auto vooraan bij de receptie kwijt. U proeft dan de sfeer van het park en ervaart de bereikbaarheid om er te komen. Meer info over alle bijkomende kosten om er te permanent te wonen vind u op deze site : www.stillewille.nl onder het kopje “informatie “.