Kampsesteeg 5 te Oirschot € 425.000

Landelijk gelegen vrijstaande woning met garage en berging

Download de folder

Vraagprijs € 425.000
Grondoppervlak 1830 m²
Inhoud 460 m³ / Woonoppervlak 125 m²
Bouwjaar 1959
Aanvaarding: in overleg

Landelijk wonen met tuin rondom? Een grote achtertuin?
Rustig gelegen op 2,4 km afstand van de Markt in Oirschot, met de auto 4 minuten rijden vindt u de Kampsesteeg 5.
De woning is grotendeels nog in originele staat: o.a. bakelieten deurklinken, zwart/witte vloertegels in hal uit de jaren vijftig.
Uw belangstelling gewekt? Hierbij een uitgewerkte beschrijving van de woning.

Op de begane grond wordt u ontvangen in de hal met trapopgang naar boven alsmede de meterkast (3 groepen). Aan de rechterzijde is een slaapkamer (11 m²) gesitueerd en aan de linkerzijde de woonkamer (24 m²) met naast de centrale verwarming ook nog een gashaard. Loopt u vanuit de hal rechtdoor dan komt u in de woonkeuken (11 m²) die voorzien is van een eenvoudige inrichting. Van hieruit is dan de kelder op stahoogte (3.15 x 2.40 meter) alsmede de bijkeuken en het toilet te bereiken.

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers te vinden alsmede een “doorloop”kamer. 3 Slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte en 1 slaapkamer is voorzien van een dakkapel. Tevens gesitueerd de doucheruimte met wastafel.

Buiten:
Aan de voorzijde ligt een sloot. Via een af te sluiten poort rijdt u via de inrit naar 2 parkeerplaatsen alsmede een garage van 3 x 7 meter. Daarnaast zijn diverse bergingen te vinden. Totaal aan bijgebouwen bedraagt 120 m². Achter deze bijgebouwen ligt een weiland alsmede een moestuin. Siertuin is te vinden zowel aan de voor-, als zij- en achterkant van de woning. Heerlijk op het zuid-westen tot s’avonds laat, uit de wind, van de zon genieten.

Algemene afwerking woning:
De meeste vloeren zijn voorzien van stoffen vloerbedekking (in sommige vertrekken zijn nog vloertegels uit de jaren vijftig bewaard gebleven).
Wanden overwegend behang. Plafonds met schroten afgewerkt, de slaapkamer op de begane grond heeft een stucwerk plafond.
Begane grond overal dubbele beglazing, de verdieping nog enkele beglazing met origineel houtwerk. Overal houten kozijnen.
Verwarming via radiatoren waarbij de nieuwe HR combi ketel gehangen is in december 2017.
De woning is nog van de eerste eigenaren.