De Stille Wille 98 te Oost West en Middelbeers € 125.000 = VERKOCHT

Vrijstaande houten woning met 2 tuinhuisjes, overkappingen, mooie vrije zonnige tuin rondom de woning en parkeerplaats

download de folder

Landgoed De Stille Wille: ideale ligging midden in de Brabantse natuur.

De ideale ligging van Landgoed Stille Wille werd gevonden op een bosrijk landgoed gelegen aan de grenzen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek, een unieke locatie. De 53 hectaren bosgebied bevinden zich in het “Het Groene Woud”, een schitterend natuurgebied wat wordt aangemerkt als Nationaal Landschap. De opzet en inrichting geschiedde in overleg met het toonaangevende ingenieursbureau Ir. Wil Thysen / Croonen. Rekening houdend met de reeds bestaande beplanting werden diverse types bungalows ontworpen en werd gezocht naar de meest ideale ligging in de riante percelen. Bij voorbaat werd er vanuit gegaan dat het verblijf in alle jaargetijden zo aangenaam mogelijk zou zijn. Inmiddels zijn op het landgoed circa 320 comfortabele bungalows gerealiseerd, in grootte variërend van 70 tot ruim 100 vierkante meter bebouwde oppervlakte op bospercelen van 600 tot 1200 vierkante meter.

Adres op het park aldaar: Nachtegaallaan 11

Uitstekende recreatieve mogelijkheden:
Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt U diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt U fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de Baest, natuurgebied de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar U nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna.

De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt U een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.

Over de woning:

Vrijstaande houten chalet. Keurig onderhouden en veel aan gedaan. Onder andere een nieuwe dakbedekking (groene stalen dakplaten). Elektra vernieuwd. Moderne keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en oven. Moderne badkamer uitgevoerd met een douchecabine, een toilet en een wastafel met onderbouw. Mooie laminaat vloerafwerking door nagenoeg de gehele woning. Tuin geheel afgezet. Een afgesloten parkeerplaats aangelegd op eigen terrein. Glasvezel.

Indeling met maten: hal 3 m² met toegang naar de woonkamer 17 m² met houtkachel en kunststof schuifpui naar serre 18 m² die ook weer uitgevoerd is met twee schuifdeuren. De keuken 6 m² voorzien van diverse onder- en bovenkastjes, kunststof aanrechtblad, spoelbak, inbouwoven, gaskookplaat en roestvrijstalen afzuigkap, 2 slaapkamers resp. 10 en 4 m² groot. Modern afgewerkte badkamer 4 m² met betegelde douchecabine, toilet en wastafel met “onder”bouw en spiegels in hoekopstelling. Verwarming geschied door de houtkachel gesitueerd in de woonkamer alsmede elektrische bijverwarming. Warm water middels een geiser op gas. Dakisolatie en overal dubbele beglazing.

In de gezellige goed op de zon gelegen (zuid) tuin met veel privacy is het goed toeven. Heerlijk vrij. Veel vogeltjes en eekhoorntjes. Hier bevindt zich ook een tuinhuis van 3 bij 2 meter alsmede een tuinhuis van 3 bij 2,4 meter. Verder nog een overkapping voor het opslaan van hout. Achter de woning een overdekt “zitje”.

Ga in een weekend eens over het park wandelen. U kunt de auto vooraan bij de receptie kwijt. U proeft de sfeer van het park en kunt tevens het buitenzwembad bekijken.

Download de plattegrond met ligging op het park