Lindenlaan 1 in Oirschot € 575.000

Nabij het centrum gelegen met o.a. 6 slaapkamers, biljartkamer met bar, energiezuinig stoken met aardwarmte

Download de folder

Vraagprijs € 575.000

Perceeloppervlak 272 m²

Inhoud 916 m³

Bouwjaar 2004

Aanvaarding: in overleg

Groot huis. Veel (slaap)kamers. Relatief kleine tuin. Volledig en goed geïsoleerd. Verwarming én warm water via aardwarmte. Energiezuinig. Gelegen op loopafstand van centrum tegenover een basisschool. Ideaal voor een samengesteld gezin.

Dit zijn belangrijke kenmerken die eruit springen. De eigenaar heeft deze woning zelf laten bouwen en er altijd met zijn kinderen met veel plezier gewoond, echter is het nu voor hem te groot. Het is een zeer praktisch ingedeelde, goed onderhouden en keurig afgewerkte woning. Begane grond en kelder voorzien van plavuizen. Stucwerk wanden en plafonds. Inbouwspots. Overal vloerverwarming (geen radiatoren). Volledige isolatie en thermopane beglazing. Verwarming door middel van een duurzaam aardwarmtesysteem.

We beginnen in de KELDER

Deze is te bereiken via twee trappen: vanuit de hal waar u binnen treedt in de woning alsmede vanuit de garage. In de kelder bevindt zich een biljartkamer (± 40 m²) met bar en biljart. De bar is voorzien van een tap, spoelbak, koelsysteem en koelkast. Ook bevindt zich hier een apart toilet alsmede een aparte ruimte/kamer (30 m² ) waar tevens de warmwaterpomp (aardwarmte) en het warmwater systeem staat.

Dan komen we terug op de BEGANE GROND

Overdekt entree; ontvangsthal met garderobenis en trapopgang naar de 1e verdieping alsmede een trap naar de kelderverdiepiing; meterkast (6 groepen, 6x drie fasen stroom, 2 aardlekschakelaars en piek/dal mogelijkheid); geheel betegeld vrijhangend toilet met fontein en automatische lichtschakelaar; L-vormige living (47 m²) voorzien van wand- en plafondverlichting, mogelijkheid tot het plaatsen van een gashaard en schuifpui naar zonneterras; keuken voorzien een complete vrij luxe inbouwunit in L-vorm met o.a. 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie, vaatwasser, geïntegreerd koffiezetapparaat, diverse boven- en onderkasten, houten aanrechtblad met zeepdispenser; aangebouwde geïsoleerde garage voorzien van een tegelvloer, een elektrisch te openen aluminium (rol) deur met aparte loopdeur, vaste kast, uitstortgootsteen en een separate loopdeur naar de zonnige achtertuin. De beschut gelegen achtertuin (pal zuid) is voorzien van een zonneterras met overkapping, gazon, vaste aanplanting, een berging en een overkapping aan de achterzijde over de nagenoeg volle breedte van de tuin.

Terug in de hal gaan we naar de 1e VERDIEPING

Overloop; 4 slaapkamers met t.v., internet en telefoonaansluitingen; 2 badkamers in lichte kleurstelling beide uitgevoerd met een douchecabine voorzien van “zij”-sproeiers, een vrijhangend toilet, een design radiator alsmede een wastafel voorzien van planchet, spiegel, verlichting en zeepdispenser. De slaapkamers zijn afgewerkt met stoffen vloerbedekking. Wanden en plafonds fijn schuur werk; separate wasruimte waar de wasmachine én de droger geplaatst kunnen worden.

Vanuit de overloop op de 1e verdieping op naar de 2e VERDIEPING

Vaste trap naar de overloop; 5e slaapkamer met dakkapel in driehoekvorm; 6e kamer waar tevens het W(armte) T(erugwin) S(ysteem) gevestigd is.

De tuin ligt perfect op het Zuiden. Uitgevoerd met een deels overdekt zonneterras, gazon, overkapping en afgesloten berging.

Kortom een woning waar u iets mee kunt. Wij leiden u geheel vrijblijvend vol trots rond in dit bijzondere object.