Meubelmakerij 2, 2a en 2b Oirschot € 595.000 vrij op naam (geen overdrachtsbelasting en notariskosten)

In het centrum gelegen op de hoek van de Kanaalstraat en de Meubelmakerij worden 3 (semi) bungalows gerealiseerd

Download de folder

Prijs vanaf € 595.000 vrij op naam

Woonoppervlak 167 m² (inhoud 605 m³)

Perceelgrootte ± 330 m² per kavel

Bouwjaar 2019/2020

Aanvaarding begin het jaar 2020

Gelegen aan een hofje in het centrum van Oirschot staan inmiddels 3 nieuwe (semi)bungalows. Oirschot, een heel gezellig dorp in Brabant tussen Eindhoven en Tilburg gelegen aan de A58. Bosrijke omgeving. Oirschot heeft een karakteristieke markt omzoomd met grote kastanjebomen, voorzien van de Sint-Petrusbasiliek en monumentale winkeltjes, restaurantjes en huizen rondom. Nabij dit centrum worden er 3 ‘nul op de meter’ woningen gerealiseerd. Het betreft een inbreidingsproject. Oirschot telt ruim 18.000 inwoners.

Aan de Kanaalstraat/Meubelmakerij stond een oude meubelfabriek. Dit pand is medio 2019 gesloopt om plaats te maken voor 3 bungalows. Ze zijn zelfvoorzienend: NUL OP DE METER woningen, geen maandlasten qua gas of elektra.

Het woonoppervlak van deze woningen bedraagt 167 m²; heerlijke ruime lichte vertrekken, ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Op het dak zijn zonnepanelen verwerkt. Verwarming via een luchtwarmte pomp geplaatst binnen op de eerste verdieping. Tevens door gehele woning gebalanceerde ventilatie met Warmte Terugwin Systeem (WTW). Uitmuntend geïsoleerd qua dak-, vloer- en muurisolatie alsmede “trippel” glas (ramen met 2 keer een spouw). Hardhouten deuren en (raam)kozijnen. Alle muren en plafonds worden gestukadoord. Badkamer begane grond wordt geheel betegeld en uitgevoerd met een ligbad, een douche alsmede 2 wastafels met spiegels. De toiletruimte wordt ook geheel betegeld en uitgevoerd met een hangtoilet en fontein.

De begane grond indeling is als volgt: entree, hal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping; woonkamer (41,2 m2); open keuken (7,4 m2); slaapkamer (15,4 m2); badkamer (compleet betegeld) met ligbad/douche (met warmte terugwin systeem)/2 wastafels met spiegels; bijkeuken (7,3 m2) waar aansluiting voor wasmachine en droger gesitueerd is .

1e Verdieping: deze is nog zelf in te delen in bijvoorbeeld 2 slaapkamers met een gebruiksoppervlakte van 14,4 m2 en 13,7 m2 (vrije hoogte 2,60 meter) maar 3 of 4 slaapkamers is ook mogelijk. De eerste verdieping houdt rekening met een overloop, een badkamer met douche en wastafel alsmede en apart toilet. Alle aansluitingen zijn meegenomen in de bouw, dus zelf in te delen naar wens voor eigen kosten.

Verder bedragen de kavelgroottes circa 314, 274 en 266 m2 per kavel. Het plan wordt geheel met parkeerplaatsen en bestrating opgeleverd. Tuin naar eigen inzicht en kosten aan te legggen.

Geheel vrijblijvend willen wij u meer uitleg geven over deze woningen, dit mag bij ons op kantoor maar ik kan ook bij u thuis komen. Een eigen woning? Geen probleem, wij zorgen dat de verkoop soepel verloopt en kunnen u indien gewenst volledig informeren over uw hypotheekmogelijkheden en/of overbruggingskrediet.