Meubelmakerij 2, 2A en 2B Oirschot € 650.000 v.o.n.

In het centrum gelegen op de hoek van de Kanaalstraat en de Meubelmakerij worden 3 semi bungalows gerealiseerd

Download de folder

Prijs vanaf € 650.000 vrij op naam

Woonoppervlak 167 m² (inhoud 605 m³)

Perceelgrootte ± 330 m² per kavel

Bouwjaar 2019/2020

Aanvaarding begin het jaar 2020

Oirschot, een heel gezellig dorp in Brabant tussen Eindhoven en Tilburg gelegen aan de A58. Bosrijke omgeving. Oirschot heeft een karakteristieke markt omzoomd met grote kastanjebomen, voorzien van de Sint-Petrusbasiliek en monumentale winkeltjes, restaurantjes en huizen rondom. Nabij dit centrum worden er 3 ‘nul op de meter’ woningen gerealiseerd. Het betreft een inbreidingsproject. Oirschot telt ruim 18.000 inwoners.

Aan de Kanaalstraat/Meubelmakerij stond een oude meubelfabriek. Dit slooprijpe pand wordt binnen een paar maanden gesloopt om plaats te maken voor 3 senioren bungalows voorzien . Ze zijn zelfvoorzienend: NUL OP DE METER woningen.

Het woonoppervlak bedraagt 167 m²; heerlijke ruime lichte vertrekken, ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Op het dak komen zonnepanelen die aangebracht worden op een “vlakke”dakpan. Op de eerste verdieping wordt de aardwarmte installatie geplaatst. Tevens door gehele woning gebalanceerde ventilatie met Warmte Terugwin Systeem (WTW). Uitmuntend geïsoleerd qua dak-, vloer- en muurisolatie alsmede “trippel” glas (ramen met 2 keer een spouw). Hardhouten deuren en (raam)kozijnen.

De begane grond indeling is als volgt: entree, hal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping; woonkamer (41,2 m2); open keuken (7,4 m2); slaapkamer (15,4 m2); badkamer (compleet betegeld) met ligbad/douche/2 wastafels; bijkeuken (7,3 m2).

1e Verdieping: deze is nog zelf in te delen in bijvoorbeeld 2 slaapkamers met een gebruiksoppervlakte van 14,4 m2 en 13,7 m2 (vrije hoogte 2,60 meter), een overloop en een badkamer alsmede en apart toilet. De aansluitingen zijn al meegenomen.

Verder bedragen de kavelgroottes ongeveer 330 m2 per kavel. Er wordt een VVE opgericht welke als doel heeft om de toegangsweg, gelegen in het hofje naar de woningen toe, altijd “up to date” te houden zodat er te allen tijde een ambulance of de brandweer in kan. Het plan wordt geheel met parkeerplaatsen en bestrating opgeleverd, tuinaanleg dient men zelf te verzorgen.