De Stille Wille 246 te Oost West en Middelbeers € 195.000

Vrijstaande Finse bungalow met 2 slaapkamers, tuinhuis, privacy biedende tuin en carport

Download de folder

Vraagprijs € 195.000

Perceeloppervlak (erfpachtgrond) 460 m²

Inhoud 266 m³

Bouwjaar 1989

Aanvaarding: in overleg

Landgoed De Stille Wille: ideale ligging midden in de Brabantse natuur. Permanente bewoning toegestaan.

Over de woning:
Vrijstaande houten chalet. Keurig onderhouden en veel aan gedaan. Onder andere een nieuwe dakbedekking met extra isolatie en 4 nieuwe dakramen. Elektra vernieuwd/uitgebreid. Nieuwe keuken voorzien van energiebesparende inbouwapparatuur. Nieuwe moderne badkamer uitgevoerd met vloerisolatie en vloerverwarming. In de woonkamer en keuken zijn extra grote ramen geplaatst zodat er ruim voldoende licht binnen kan vallen, tevens is het raam in de keuken voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescreen. De tuin gelegen op het zuiden aan de achterzijde van de woning biedt volop privacy en heeft een eigen grondwater pomp. Overal horren waar de ramen open kunnen. Een eigen parkeerplaats waar 3 auto’s geparkeerd kunnen worden. Carport (úniek op het park). Glasvezel.

Rondgang door de woning:
Hal; woonkamer voorzien van een schuifpui, een nieuwe Pellet kachel (A++) alsmede een airco die tevens kan verwarmen; keuken uitgevoerd met een onlangs nieuw geplaatste keukenunit voorzien van alle inbouwapparatuur waarbij gekozen is voor energiebesparende installaties; 2 slaapkamers waarbij één met ingebouwde kastenwanden (hang en leg) en één met airco (tevens verwarming); badkamer compleet in moderne stijl o.a. inloopdouche met regendouche, toilet, wastafel geïntegreerd in een fraai badmeubel, vloerverwarming, alles in “strak” design; bijkeuken/berging met plaatsing van de hete lucht verwarmingsketel, aansluitpunt voor het plaatsen van de wasmachine/droger, meterkast en een elektrische boiler voor de warm water voorziening. Dakisolatie en overal dubbele beglazing.

In de gezellige goed op de zon gelegen (zuid) tuin met veel privacy is het goed toeven. Heerlijk vrij. Veel vogeltjes en eekhoorntjes. Hier bevindt zich ook een tuinhuis (4,20 bij 3,50 meter) met airco, dubbel glas en een elektrisch bedienbaar zonnescherm alsmede een overstek (4,20 bij 1,50 meter). Verder nog een overkapping (5,50 bij 1 meter). De carport is gedekt met nieuwe golfplaten. Het deels overkapt zonneterras grenzend aan de woonkamer kan schaduw krijgen door een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Grondwaterpomp aanwezig met meerdere sproeipunten door de gehele tuin.

De servicekosten op het park bedragen bij permanente bewoning € 1753,64 per jaar. De erfpachtkosten bedragen bij deze kavel € 2668,29 per jaar. Dit laatste is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

De ideale ligging van Landgoed Stille Wille werd gevonden op een bosrijk landgoed gelegen aan de grenzen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek, een unieke locatie. De 53 hectaren bosgebied bevinden zich in het “Het Groene Woud”, een schitterend natuurgebied wat wordt aangemerkt als Nationaal Landschap. De opzet en inrichting geschiedde in overleg met het toonaangevende ingenieursbureau Ir. Wil Thysen / Croonen. Rekening houdend met de reeds bestaande beplanting werden diverse types bungalows ontworpen en werd gezocht naar de meest ideale ligging in de riante percelen. Bij voorbaat werd er vanuit gegaan dat het verblijf in alle jaargetijden zo aangenaam mogelijk zou zijn. Inmiddels zijn op het landgoed circa 320 comfortabele bungalows gerealiseerd, in grootte variërend van 70 tot ruim 100 vierkante meter bebouwde oppervlakte op bospercelen van 600 tot 1200 vierkante meter.

Uitstekende recreatieve mogelijkheden:
Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt U diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt U fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de Baest, natuurgebied de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar U nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna.

De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt U een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.

Ga in een weekend eens over het park wandelen. U kunt de auto vooraan bij de receptie kwijt. U proeft de sfeer van het park en kunt tevens het buitenzwembad bekijken. Adres op het park aldaar: Bremlaan 24, postadres De Stille Wille 246.