Van Beeckstraat 15 te Oirschot € 300.000

Dicht bij het centrum gelegen gemoderniseerde hoekwoning met grote garage en 3 slaapkamers

Download de folder

Prijs: € 300.000,- k.k.

Perceeloppervlak: 204 m²

Woonoppervlak: 87 m² (inhoud: 302 m³)

Bouwjaar: 1972 echter geheel gemoderniseerd

Aanvaarding: in overleg

De belangrijkste voordelen van dit huis voor u op een rijtje:

De ligging is uitermate goed te noemen. U steekt de Kempenweg over en bevindt zich meteen in Winkelcentrum De Poort. Rustige ligging aan het einde van een doodlopend straatje. Genoeg parkeergelegenheid buiten uw eigen garage om.
De geïsoleerde garage is voorzien van een extra brede deur (elektrisch bedienbaar), verwarming (eigen c.v. ketel), tegelvloer, uitstortgootsteen (koud en warm water), plaatsingsmogelijkheid voor wasmachine/droger en heeft een zadeldak gedekt met pannen met vliering
De woning heeft dak- en muurisolatie en is voorzien van hardhouten (raam)kozijnen met dubbel glas alsmede zonnescreens.
De kliko’s kunnen naast de woning gezet worden onder een overkapping, uit het zicht.
De tuin is op het zuid/westen gesitueerd; heerlijk genieten van de ondergaande zon, natuurlijk groen en weinig onderhoud. Achter in de tuin is een sfeervolle overdekt zitje gemaakt waar de ochtendzon dan weer op valt.

Rondgang door de woning:
Begane grond: overdekte entree; hal met modern toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. Sfeervolle woonkamer afgewerkt met een houten vloer. Open keuken met licht keukenblok voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, veel kastruimte. Achter de woning is een uitbouw/verlengde van de keuken.

Op de 1e Verdieping bereikt u vanuit de overloop 3 slaapkamers waarvan één met een ruime inbouwkast en één waar eventueel de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden echter dit kan ook in de garage. In de moderne volledig betegelde badkamer voorzien van een “douchebad”, een wastafel geïntegreerd in een badmeubel, vrijhangend toilet en designradiator is het goed toeven.

Via een vlizotrap is de zolder te bereiken op de 2e verdieping. Hier hangt de combiketel, type Remeha Calenta, plaatsingsjaar 2014.