De Stille Wille 33 te Oost West Middelbeers € 185.000

Op landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande houten woning omringd door bos, met tuinhuis en 2 slaapkamers

Download de folder

  • Vraagprijs: € 185.000 k.k.
  • Erfpachtperceel: 677 m²
  • Inhoud 265 m³, woonoppervlak 88 m²
  • Aanvaarding: in overleg

Landgoed De Stille Wille: ideale ligging midden in de Brabantse natuur. Een woonpark waar permanent gewoond mag worden.

Bij het binnengaan van deze bijzondere woning vindt men vanuit de hal aan de linkerzijde de moderne badkamer voorzien van een doucheruimte, een vrijhangend toilet en een wastafel alsmede plaatsingsmogelijkheid voor de wasmachine en droger. Daarnaast is een berging/c.v. ruimte waar tevens de elektra geplaatst is. Vanuit de hal betreedt men de ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen, voorzien van een schuifpui en een lichtstraat. Indien de houtkachel aan is geeft dit natuurlijke warmte en veel sfeer. De open keuken is voorzien van een r.v.s. keukenunit uitgevoerd met alle inbouwapparatuur (vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron, oven). Twee slaapkamers.
Verwarming via centrale verwarming (radiatoren) alsmede een houtkachel. Warm water middels de c.v. ketel (HR ketel uit 2017). De geïsoleerde woning is voorzien van een staalconstructie én fundering zodat er eventueel een verdieping bovenop gemaakt kan worden. De begane grond kan nog met ca 12 m2 uitgebreid worden.

Vanaf het ruime terras onder de druif is goed zicht op de weelderig groene, goed op de zon gelegen (zuid) tuin met veel privacy. Heerlijk vrij. Veel vogeltjes en eekhoorntjes. Hier bevindt zich ook een tuinhuis/berging voorzien van elektra. Tevens zijn er wandelpaden en is er een vijverpartij.

De servicekosten op het park bedragen bij permanente bewoning € 1753,64 per jaar. De erfpachtkosten bedragen bij deze kavel € 3305 per jaar. Dit laatste is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

De ideale ligging van Landgoed Stille Wille werd gevonden op een bosrijk landgoed gelegen aan de grenzen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek, een unieke locatie. De 53 hectaren bosgebied bevinden zich in het “Het Groene Woud”, een schitterend natuurgebied wat wordt aangemerkt als Nationaal Landschap. De opzet en inrichting geschiedde in overleg met het toonaangevende ingenieursbureau Ir. Wil Thysen / Croonen. Rekening houdend met de reeds bestaande beplanting werden diverse types bungalows ontworpen en werd gezocht naar de meest ideale ligging in de riante percelen. Bij voorbaat werd er vanuit gegaan dat het verblijf in alle jaargetijden zo aangenaam mogelijk zou zijn. Inmiddels zijn op het landgoed circa 320 comfortabele bungalows gerealiseerd, in grootte variërend van 70 tot ruim 100 vierkante meter bebouwde oppervlakte op bospercelen van 600 tot 1200 vierkante meter.

Uitstekende recreatieve mogelijkheden:
Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt U diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt U fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de Baest, natuurgebied de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar U nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna.

De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt U een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.

Ga in een weekend eens over het park wandelen. U kunt de auto vooraan bij de receptie kwijt. U proeft de sfeer van het park en kunt tevens het buitenzwembad bekijken. Adres op het park aldaar: Hazepad 15, postadres De Stille Wille 33.