Lindenlaan 1b te Oirschot € 375.000

Vrijstaande woning uit de jaren 30 nabij centrum met een heerlijke zonnige tuin

Download de folder

Vraagprijs: € 375.000

Perceelsgrootte: 602 m²

Inhoud: 604 m³, woonoppervlak 138 m²

Bouwjaar: 1930

Aanvaarding: kan spoedig

Altijd al in een vrijstaand huis willen wonen met veel tuin nabij het centrum? Zelf veel willen doen? Dan is dit een kans.
Dit vrijstaande huis dateert uit de jaren dertig. Gelegen in een brede straat met parkeergelegenheid aan weerszijde van de weg. De wijk de Pullen is een ruim opgezette gezellige wijk waar jong en oud door elkaar woont. De huizen dateren van vóór en na de oorlog waardoor veel huizen gerenoveerd en gemoderniseerd zijn. Deze woning is nog grotendeels in zijn oorspronkelijke staat. U kunt zich dus helemaal uitleven en alles maken zoals u het wenst.
Het volgende neemt u waar tijdens een bezichtiging.
Achter de voordeur is een royale ontvangsthal te vinden met de meterkast en toegang naar boven alsmede rechtstreekse verbinding naar de woonkeuken en de woonkamer. De woonkamer circa 8 bij 4 meter, heeft stoffen vloerbedekking, gestukadoord plafond en wanden. In de woonkeuken met een oppervlakte van ruim 16 m² staat een eenvoudige keukenunit alsmede een ronde gaskachel. Vanuit de keuken kunt u naar de altijd droge kelder op stahoogte. Tevens geeft de keuken doorgang naar achteren. Hier is een portaal gesitueerd met een eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel en aansluiting voor het plaatsen van de wasmachine. Daarachter bevindt zich nog een bijkeuken, toilet en bergkast. Boven deze achter-aanbouw is een bergzolder.
De 1e Verdieping heeft de volgende indeling:
via de trap vanuit de hal omhoog komt u langs nostalgische glas-in-lood raampjes en betreedt u de overloop. Van hieruit zijn 3 slaapkamers te bereiken, 2 gelegen aan de voorzijde van de woning en één slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde. Vaste inbouwkasten. In het 4e vertrek is een portaal met toilet gemaakt alsmede de HR combi ketel gehangen uit 2017. Vanuit dit vertrekt kan men de 2e verdieping/zolder bereiken.
Algemene zaken: verwarming geschiedt door middel van radiatoren via de HR combi ketel, tevens is een gaskachel te vinden in de keuken. Warm water is via deze zelfde ketel. De elektra bestaat uit 4 groepen. Het dak is van binnen uit geïsoleerd.
Dan rest nog de tuin. Zowel vanuit de linkerkant als vanuit de rechterkant kan de tuin bereikt worden. Vanuit de rechterzijde is dit momenteel het geval. Aan de linkerzijde bevindt zich nog een vervallen houten garage van circa 5 bij 3 meter. De tuin is heerlijk zonnig en vrij gelegen. Grotendeels grasveld maar ook borders en bomen. Kinderen kunnen hun hart ophalen.