Kanaalstraat 24 in Oirschot € 325.000 [ VERKOCHT ]

2/1 kap met garage en 3 slaapkamers tevens mogelijkheid tot grote slaapkamer op zolder te maken

In het centrum gelegen 2 onder 1 kap woning met vrijstaande garage, rustig gelegen in een één richting straat. U loopt zo naar de kanaalzone die fraai is aangelegd alsmede naar de gezellige Markt met zijn mooie monumentale panden, kerk en gezellige terrasjes.

INDELING Begane Grond: is voorzien van vloerverwarming:

Hal met tegelvloer, wanden fijn schuurwerk, stucwerk plafond; modern toilet met fontein; meterkast 4 groepen en aardlekschakelaar; lichte Z vormige woonkamer 31 m2 voorzien van plavuizen, wanden deels sfeervolle lambrisering en deels fijn schuurwerk, stucwerk plafond; dichte keuken compleet met inbouwkeuken bestaande uit een keramische kookplaat, oven, koelkast, afzuigkap, close in boiler voor direct warm water, aansluitpunt voor het plaatsen van een vaatwasser alsmede diverse boven- en onderkastjes; achtertuin gelegen op het oosten met een achterom en een aparte loopdeur welke toegang geeft tot de garage.

1e VERDIEPING

Overloop; 3 slaapkamers waarbij de grote slaapkamer aan de voorzijde een aansluitmogelijkheid heeft voor het plaatsen van een wastafel, de ruime slaapkamer aan de achterzijde beschikt over telefoon en t.v. aansluiting, de andere slaapkamer aan de achterzijde voorzien is van een houten vloer.

2e VERDIEPING

Via een vaste trap bereikt u de zolder waar eventueel een 4e slaapkamer gemaakt kan worden, tevens is hier de HR combi-ketel geplaatst. Aansluitpunt aanwezig voor het plaatsen van de wasmachine.

ALGEMEEN

Overal dubbele beglazing. Nagenoeg alles kunststof raamkozijnen (draai kiep ramen).
Muur en vloerisolatie.
Zeer goede dakisolatie (zuinig stoken).
Verwarming en warm water via een HR combi ketel uit 2011. Begane grond vloerverwarming.
Geheel is gelegen aan een rustige éénrichtingsstraat midden in het centrum van Oirschot.
Grondoppervlak ca. 187 m2
Inhoud 335 m3
Bouwjaar 1973

ACHTER de woning worden momenteel 3 vrijstaande nieuwbouwwoningen gebouwd. De Kanaalstraat 24 is verhuurd, de foto’s dateren nog van voordat het verhuurd was. Verhuurder gaat eruit.

MEER OVER OIRSCHOT

Oirschot is een gemeente met circa 18.600 inwoners met de dorpskernen Middelbeers, Oostelbeers, Westelbeers en Spoordonk. Oirschot kent twee beschermde dorpsgezichten:

  • de met paardenkastanjes omzoomde monumentale Markt in hartje centrum;
  • het Stratense kapelletje met directe omgeving in het buitengebied.

Daarnaast zijn er, verspreid over Oirschot en de Beerzen, honderden goed geconserveerde monumentale gebouwen van een rijk historisch verleden. Elf unieke natuurgebieden maken Oirschot en de Beerzen tot een groene gemeente. Daarom noemt Oirschot zich met trots “monument in het groen”. Buiten de bebouwde kom is het één en al natuur: heide, vennen en voor deze streek specifieke landschappen. De Oirschotse Markt, met de meer dan vijf eeuwen oude St. Petruskerk en het uit 1513 daterende voormalig raadhuis, is één van de mooiste pleinen van Brabant. In de schaduw van het plein ligt het intieme Vrijthof met het Boterkerkje, dat het oudste tufstenen godshuis van Brabant is.

De Kanaalstraat ligt op loopafstand van deze gezellige kern in Oirschot, maar ook op loopafstand van Winkelcentrum De Poort en vlak bij het Kanaal. Het is daar heerlijk wandelen.