Kapittelhof 50 in Oirschot € 319.000

In het centrum gelegen goed onderhouden woning met 40 m² zonneterras en 3 slaapkamers

Download de folder

Vraagprijs: € 319.000 kosten koper

Perceelsgrootte: 38 m²

Inhoud: 536 m³. Woonoppervlak 143 m².

Bouwjaar: 1999

Aanvaarding: in overleg.

Waarom u hier wilt wonen: winkels, terrasjes, restaurantjes, wandelgelegenheid aan het kanaal, rustige ligging aan doodlopend straatje, veilig, voldoende parkeergelegenheid.
Dit is maar een greep uit de fijne woonvoordelen die dit huis te bieden heeft.
Daarnaast een mooie grote lichte woonkamer en een heerlijk zonnig groot terras ± 40 m².
Oirschot, erg gewild vanwege de goede bereikbaarheid naar Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Maar ook vanwege de sfeervolle oude dorpskern waarbij de markt omzoomd is met monumentale panden en een statige Basiliek. Vanuit deze woning heeft u zicht op de toren van deze kerk.
We leiden u rond:
De auto kunnen we parkeren aan de voorzijde van de woning of op het nabij gelegen plein. Via de entree betreden we de hal met garderoberuimte en meterkast. Van daaruit kunnen we omhoog maar eerst gaan we rechtsaf naar een kamer waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Ook nog aanwezig een aparte werkruimte en een fietsenberging. De “waskamer” en werkruimte kan heel eenvoudig weer terug naar één grote kamer, te gebruiken als bijvoorbeeld kantoorruimte (voor beroep aan huis) of slaapkamer, dit dus met behoud van de separate fietsenberging.
De eerste verdieping is ingedeeld met een royale lichte woonkamer 43 m² voorzien van licht eiken vloerplanken, toegang tot het dakterras gelegen op het zuid/oosten alsmede een balkon aan de voorzijde. Tevens is hier de keuken te vinden compleet voorzien van alle inbouwapparatuur, een voorraadkast en natuurlijk een toiletruimte.
De tweede verdieping heeft een ouderslaapkamer 22 m² (elektrisch zonne-screen aanwezig), een 2e slaapkamer 12 m² (onder schuine kant meegerekend) en een slaapkamertje 8 m² met dakkapel aan de voorzijde. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, een aparte ruime douchecabine, een 2e toilet en een wastafel met toebehoren.
Vanuit de overloop op de twee verdieping is via een vlizotrap de bergzolder te bereiken waar de nieuwe HR combi ketel hangt (Nefit mei 2019).
In het voorjaar 2019 is de zolder nog verbouwd: er is een slaapkamer aan de voorzijde gecreëerd met een dakkapel. Tevens nieuw laminaat gelegd en geschilderd. Door deze verbouwing is de wasmachine en droger naar de begane grond verplaatst. Ook is het dakterras aan de achterzijde aangepakt met o.a. nieuwe schuttingen voorzien van verlichting. Kortom een goed onderhouden woning midden in het centrum.