De Zeilen 1 in Oirschot € 259.000

Nabij de Molen gelegen 2/1 kap met 3 slaapkamers en royale zolder

Download de folder

Vraagprijs: € 259.000 k.k.

Perceelsgrootte: 207 m²

Inhoud: 404 m³. Woonoppervlak: 91 m².

Bouwjaar: 1977

Aanvaarding: kan spoedig

Wonen nabij de Molen? In deze fijne woonwijk is nu een betaalbare 2/1 kap te koop waarbij de auto op eigen terrein geparkeerd kan worden. 3 Slaapkamers op de eerste verdieping. De zolder is uitermate geschikt om een grote 4e slaapkamer te creëren. Heerlijke zonnige achtertuin op het Zuid Oosten.

Wij leiden u rond:
Vanuit een overdekte entree komt u in de hal waar de jassen weggehangen kunnen worden, tevens bevindt zich hier de meterkast. De woonkamer met een oppervlakte van 25 m2 heeft een tegelvloer en stucwerk wanden. De dichte eetkeuken met eenvoudige inrichting is 12 m2 groot en voorzien van een achterdeur. Vanuit de woonkamer komt u in een portaal waar een grote inbouwkast en de toiletruimte met fontein gesitueerd zijn. Daarachter bevindt zich nog een verwarmde aangebouwde stenen berging/bijkeuken waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden.
De 1e Verdieping heeft 3 slaapkamers respectievelijk groot 12, 12 en 6 m2 waarbij de kleinste slaapkamer op eenvoudige wijze vergroot kan worden door een stukje van de overloop af te nemen. De badkamer heeft een douche, een toilet en een wastafel.
De 2e Verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze zolder leent zich om een grote 4e slaapkamer te maken. Op de voorzolder is de c.v. ketel gehangen. Deze zorgt enkel voor de verwarming. Het warm water loopt via de (huur)boiler in de keuken.
Aan de voorzijde is een voortuin en een eigen parkeerplaats. Naast de woning bevindt zich een circa 2 meter brede inrit naar de achtertuin. De fijne vrij gelegen achtertuin heeft nog een houten berging. De ligging van het geheel is vrij uniek daar het een mooi hoekperceel betreft.