Ithacastraat 24 in Eindhoven € 290.000

In gewilde woonwijk “Oude Gracht” gelegen tussenwoning met 4 slaapkamers en berging

Download de folder

Vraagprijs: € 290.000 k..k.

Perceelsgrootte: 154 m²

Inhoud: 360 m³ Woonoppervlak: 132 m²

Bouwjaar: 1965

Aanvaarding: in overleg

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING “OUDE GRACHT” GELEGEN, ROYALE TUSSENWONING, AAN ACHTERZIJDE UITGEBOUWD DOOR MIDDEL VAN EEN SERRE, MET BERGING, VOORTUIN EN OP ZUID GELEGEN ACHTERTUIN. GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN EEN WINKELCENTRUM, SCHOLEN EN PARK.

Wij leiden je rond:
Begane grond:
Nadat we de auto voor de deur hebben gezet komen we vanaf een overdekte entree in de ruime hal met hardhouten voordeur en garderoberuimte, tevens trapopgang naar de verdieping alsmede een toilet met fontein. De sfeervolle doorzon woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, sierpleister wanden, convectorput en een hardhouten schuifpui naar de serre-aanbouw. Deze comfortabele kunststof serre-aanbouw is voorzien van een tweetal schuifdeuren naar de achtertuin, inbouwverlichting en verwarming. Bij elkaar een prachtige leefruimte. De woonkamer is ca. 28 m², de serre ca. 16 m², derhalve 44 m² leefruimte, dit is exclusief de keuken.

Er is een dichte keuken voorzien van een keukeninrichting met diverse onder- en bovenkastjes, kunststof werkblad met ronde rvs spoelbak, ingebouwde rvs gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de verdiepte kelderkast waarin tevens de groepenkast elektra (5 groepen, aardlekschakelaar plus mogelijkheid voor krachtstroom). De hal, zitkamer en keuken zijn voorzien van sierpleister wandafwerking. Verder is de begane grond voorzien van MDF stroken plafondafwerking.

De woning is voorzien van een voortuin, verder is de achtertuin pal zuid gesitueerd waarin sierbestrating opgenomen en borders. In de achtertuin staat een stenen berging voorzien van elektra-aansluitingen alsmede een achterom uitgang.

Op de 1E VERDIEPING aangekomen hebben we de overloop met laminaatvloer, drie slaapkamers met laminaatvloeren. De twee grootste slaapkamers hebben een vaste inbouwkast. Verder is de gehele verdieping voorzien van sierpleister wanden. Er is een geheel betegelde badkamer ingericht met ligbad voorzien van thermostaatkraan, vaste wastafel, tweede toilet (zwevend closet) en design radiator. De gehele verdieping is voorzien van sierpleister plafonds.

Via een vaste trap bereiken we de 2E VERDIEPING:
Aangekomen op de voorzolder met afgesloten bergruimte (via schuifdeuren) onder de kapschuinte is daar de opstelling van de Vaillant c.v. combiketel HR uit 2015. De mooie ruime zolderslaapkamer voorzien van dakkapel met rolluik aan binnenzijde en verder bergruimte onder de kapschuinte is een heerlijke 4e slaapkamer. Deze tweede verdieping is eveneens voorzien van laminaatvloeren.

ENIGE BIJZONDERHEDEN:

 • Deze woning is gelegen op een gewilde woonlocatie in de woonwijk “de Oude Gracht” op loopafstand van vernieuwd winkelcentrum, scholen en park.
 • Gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het Catharina ziekenhuis en sportvelden. Verder goede bereikbaarheid van het centrum en de aansluitingen op de uitvalswegen.
 • Het oorspronkelijke bouwjaar is 1965.
 • Volgens opgave is de woning voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.
 • Verder is de gehele woning voorzien van hardhouten kozijnen voorzien van isolatieglas en rolluiken. Dit met uitzondering van de voordeur.
 • De slaapkamers eerste verdieping zijn voorzien van draai/kiepramen.
 • De comfortabele serre heeft ingebouwde verlichting en een tweetal schuifdeuren naar de op het zuiden gelegen achtertuin. Het serredak is voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel (screen).
 • De woning telt in totaal vier slaapkamers.
 • De inhoud bedraagt ca. 360 m³.
 • De woonoppervlakte bedraagt ca. 132 m².
 • De gehele woning is voorzien van laminaatvloeren. Verder geheel voorzien van moderne lichte sierpleister wandafwerking.