Meubelmakerij 2B te Oirschot € 645.000

In het centrum gelegen aan een hofje, een vrijstaande semi bungalow

Prijs: € 645.000 vrij op naam

Woonoppevlak: 167 m² (inhoud 605 m³)

Perceelgrootte: 274 m²

Bouwjaar: 2020

Aanvaarding: medio juli 2020

Bent u de gelukkige voor de laatste woning?

Gelegen aan een hofje in het centrum van Oirschot verrijzen 3 bungalows. Oirschot, een gezellig dorp in Brabant tussen Eindhoven en Tilburg gelegen aan de A58 omgeven door bossen, een zeer groene omgeving. Het dorp heeft een karakteristieke markt omzoomd met grote kastanjebomen, voorzien van de Sint-Petrusbasiliek en monumentale winkeltjes, restaurantjes en huizen rondom. Nabij dit centrum worden er 3 ‘nul op de meter’ woningen gerealiseerd. Het betreft een inbreidingsproject. Oirschot telt ruim 18.000 inwoners.

Aan de Kanaalstraat/Meubelmakerij stond een oude meubelfabriek. Dit pand is inmiddels gesloopt om plaats te maken voor 3 (semi)bungalows met eigen parkeerplaatsen. Ze zijn zelf voorziend: NUL OP DE METER WONINGEN.

Vanuit de woningen loopt u zo naar de Oirschotse markt, of u maakt een heerlijke wandeling langs het kanaal maar ook kunt u de boodschappen in het nabijgelegen winkelcentrum De Poort doen. Dit alles in de directe nabijheid.

De huizen hebben een gebruiksoppervlak wonen groot 167 m². Royaal en ruim, rolstoelbestendig. De inhoud bedraagt 605 m³. Op het dak liggen zonnepanelen. Op de eerste verdieping is een technische ruimte waar tevens de luchtwarmte pomp wordt geplaatst. Tevens aanwezig gebalanceerde ventilatie met Warmte Terug Win systeem (WTW). Uitmuntend geïsoleerd qua dak-, muur- en vloerisolatie alles volgens de laatste normen. Geïsoleerd glas door middel van “trippel” glas (3 ramen met 2 keer een spouw). Hardhouten deuren en (raam)kozijnen. Goede beveiliging door 3 puntsloten.

De begane grond indeling is als volgt: entree; hal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping; woonkamer (41,2 m2); open keuken (7,4 m2); slaapkamer (15,4 m2); badkamer (compleet betegeld) met ligbad/douche/2 wastafels, bijkeuken (7,3 m2). Alle plafonds en wanden worden gestukadoord. Overal vloerverwarming met verdelers om aparte de warmte te regelen.
De 1e Verdieping: deze is nog zelf in te delen in bijvoorbeeld een overloop; een aparte toilet; een badkamer met douche en wastafel; 2,3 of 4 kamers. De benodigde aansluitingen zijn in ieder geval al meegenomen tijdens de bouw. De wanden worden overal gestukadoord opgeleverd. Zowel begane grond als 1e verdieping: vloerverwarming. De begane grondvloer is afgewerkt met mooi 60 bij 60 plavuizen. De 1e verdieping met natuursteen in houtlook.

De kavelgrootte is 274 m². Er blijft een ideale tuin (105 m²) over om in te vertoeven zonder dat u al te veel werk hiermee heeft. Het plan wordt met parkeerplaatsen en bestrating opgeleverd. Toilet ruimte wordt geheel betegeld en voorzien van sanitair. De badkamer op de begane grond is compleet afgewerkt: geheel betegeld en uitgevoerd met een ligbad, een aparte inloopdouche (waarbij de warmte van het warme water terug gewonnen wordt) en twee wastafels met planchets alsmede spiegels met facet-rand, dit alles van Villeroy en Boch. Een goede kwaliteit moderne keuken opgesteld in een U-vorm met kookeiland, vaatwasser, koelkast en combi magnetron. Deze laatste 2 zijn op hoogte aangebracht. Het koken is door middel van een inductie kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem.

Een bezichtiging op de bouw? Geen probleem, bel gerust en we maken een vrijblijvende afspraak. Een eigen woning? Ook geen probleem, wij zorgen dat de verkoop soepel verloopt en kunnen u indien gewenst volledig informeren over uw hypotheekmogelijkheden en/of overbruggingskrediet. Hypotheken voor nieuwbouw en “nul op de meter” woningen zijn voordeliger. Wij geven onafhankelijk advies.