Meubelmakerij 2B te Oirschot € 645.000

Levensloopbestendige (gasloze) nieuwbouwwoning veilig gelegen in een hofje voor jong én oud

Prijs: € 645.000 vrij op naam (géén notariskosten)

Woonoppevlak: 167 m² (inhoud 605 m³)

Perceelgrootte: 274 m²

Bouwjaar: 2020

Aanvaarding: per direct

Nog maar 1 te koop!

Levensloopbestendige vrijstaande woning. NUL OP DE METER. U bespaart honderden euro’s per maand, reken maar uit. Eerste 10 jaar nagenoeg geen onderhoud, alles is nieuw. Daarnaast kunt u de BTW terugkrijgen op de zonnepanelen.

We rijden door het centrum van Oirschot, dat is gezegend met een karakteristieke markt omgeven door grote kastanjebomen, alsmede de Sint-Petrusbasiliek, monumentale winkeltjes, restaurantjes en monumentale huizen. Kortom een gezellig dorp in Brabant tussen Eindhoven en Tilburg aan de A58 omgeven door bossen.
Via onze navigatie bereiken we de Meubelmakerij en nemen de afslag naar het hofje waar 3 vrijstaande NUL OP DE METER woningen gerealiseerd zijn. Een uniek project: nieuwbouw, centrum, slapen begane grond en toch een leuke tuin. Oirschot telt ruim 18.000 inwoners en is een dorp dat leeft.

De woning heeft een woonoppervlak groot 167 m². Inhoud 605 m³. Alles royaal en met een rolstoel begaanbaar. Het dak is voorzien van zonnepanelen. Verwarming via vloerverwarming middels een warmtepomp. Uitmuntend geïsoleerd qua dak-, muur- en vloerisolatie alles volgens de laatste normen. Geïsoleerd glas door middel van “trippel” glas. Goede beveiliging; 3 puntsloten. Gebalanceerde ventilatie met Warmte Terug Win systeem (WTW). Overal draai-kiep ramen.

We parkeren de auto in het hofje op onze eigen parkeerplaats. Een 2e auto kan eventueel ook op eigen terrein gezet worden. Vanuit de auto lopen we de woning tegemoet en bellen aan. Na binnen komst treffen we een royale ontvangsthal aan met aan de linkerzijde de trap naar boven. Rechts van ons bevindt zich de zeer uitgebreide meterkast alsmede een deur naar de bijkeuken waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Omdat deze ruimte directe toegang heeft naar buiten kunnen hier ook (elektrische) fietsen geplaatst worden. Tegenover de ingang bevindt zich de geheel betegelde badkamer uitgevoerd met een ligbad, een aparte inloopdouche, 2 wastafels, 2 planchetten en een grote spiegel met facet-rand. Naast de badkamer is de beneden slaapkamer ruim 15 m². Natuurlijk een apart geheel betegeld toilet met soft-close toiletbril en fontein. Onder de trap is een afgesloten bergruimte. We vervolgen onze weg naar de lichte woonkamer 42 m² met zicht op de tuin, een groot raampartij met loopdeur geeft toegang tot het aangelegd terras. De tuin circa 100 m² heeft zon in de zomer maar ook in de winter. Er mag een aparte berging geplaatst worden. De open keuken 8 m² heeft een U-vormige opstelling compleet voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en lekker veel aanrechtblad.
De gehele begane grond is voorzien van plavuizen van 60 bij 60 cm. De wanden en plafonds zijn gestukadoord en geschilderd. De vloerverwarming in de vertrekken is apart te regelen. We gaan zo naar de 1e verdieping maar stel dat we eerst nog de omgeving willen zien dan lopen we zó vanuit de woning naar de Oirschotse markt, of maken een heerlijke wandeling langs het kanaal maar ook kunnen we de boodschappen te voet in het nabijgelegen winkelcentrum De Poort doen.

Binnen vervolgen we onze weg via een houten trap naar de 1e verdieping. Daar aangekomen zien we een enorme ruimte. Onlangs zijn hier een apart toilet, een doucheruimte met wastafel in meubel alsmede 2 slaapkamers gerealiseerd tegen een meerprijs € 15.000. Qua sanitair hetzelfde niveau als voorzien op de begane grond. De slaapkamers hebben beide een frans balkon en grote dakramen dat veel lichtinval realiseert. De gehele vloer (mét vloerverwarming, apart te regelen) is afgewerkt met plavuizen gelijk houten vloerdelen. Erg mooi.

Algemeen:
Onlangs opgeleverde nieuwbouw woning NUL OP DE METER. Bouwjaar 2020.
Optimale isolatie.
Lage maandlasten.
Levensloopbestendig.
Verwarming: vloerverwarming middels een warmtepomp.
Zonnepanelen.
Onderhoudsarm.
Eigen grond 274 m².
Eigen parkeerplaatsen.

Een bezichtiging ter plekke? Geen probleem, bel gerust en we maken een vrijblijvende afspraak. Een eigen woning? Ook geen probleem, wij zorgen dat de verkoop soepel verloopt en kunnen u indien gewenst volledig informeren over uw hypotheekmogelijkheden en/of overbruggingskrediet. Hypotheken voor nieuwbouw en “nul op de meter” woningen zijn voordeliger. Wij kunnen u onafhankelijk advies geven.