Van Beeckstraat 14 in Oirschot € 300.000

Nabij winkelcentrum De Poort gelegen hoekwoning met garage

Download de folder

Richtprijs: € 300.000

Perceelgrootte: 280 m²

Woonoppervlak: 100 m². Inhoud: 334 m³.

Bouwjaar: 1970

Aanvaarding: woning staat leeg, kan spoedig

Even de handen uit de mouwen voordat je in deze hoekwoning met grote vrijstaande garage gaat wonen. De heerlijk op het Zuiden gelegen diepe tuin, de centrale ligging nabij het centrum alsmede de 35 m² tellende garage zijn grote pluspunten. Inmiddels is overal dubbele beglazing aangebracht en zijn nagenoeg alle kozijnen vervangen door kunststof(raam)kozijnen. De HR combi ketel is uit 2016. Automatisch bedienbare garagedeur.


We lopen rond in de woning en vinden daar, nadat we via de overdekte entree in de hal gekomen zijn, de trapopgang naar boven (deze laten we even rechts liggen), de meterkast, een dichte kast onder de trap alsmede het toilet. Vanuit de hal gaan we naar de woonkamer waar een open haard gesitueerd is.

Achter de woning is een uitbouw geplaatst waar de woonkeuken te vinden is met eenvoudige inrichting maar hier is iets moois van te maken. Tenslotte voordat we de achtertuin in lopen passeren we eerst nog de bijkeuken waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden alsmede hangt hier de HR Intergas combi ketel uit 2016.

De tuin, die heerlijk vrij gelegen is heeft een vrijstaande stenen garage voorzien van elektra.

De trap die we in eerste instantie rechts lieten liggen betreden we nu naar boven toe. Vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers te bereiken alsmede de badkamer waar een douche, een toilet en een wastafel met spiegel en planchet te vinden is. Tevens is er nog een bergkast op de overloop.
De zolder is geheel begaanbaar en te bereiken via een vlizotrap.
Kortom een woning met veel pluspunten maar waar ook nog veel aan gedaan moet worden om het modern te maken. Je kunt je er lekker in uit leven.