Stapakker 7 in Oirschot

Half vrijstaande woning met garage, eigen oprit, voor- en achtertuin

Download de folder

Vraagprijs: € 385.000

Woonoppervlak: 94 m² Inhoud: 372 m³

Grondoppervlak: 207 m²

Bouwjaar: 1990

De pluspunten van deze woning op een rijtje:

1) eigen royale oprit waar zelfs 2 auto’s kunnen staan.
2) garage
3) rustige straat met vrijstaande huizen en groenvoorziening tegenover
4) op loopafstand van winkelcentrum De Poort
5) nieuwe keuken

Omschrijving:
Met de garage geschakelde half vrijstaande woning, met eigen oprit, voor- en achtertuin voorzien van een achterom. De tuin is gelegen op het zuid/oosten. Onlangs is de begane grond gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe keukeninrichting uitgevoerd met een gaskookplaat, r.v.s. afzuigkap, koelkast, combi magnetron en kastruimte waarvan één met carrousel.

Nadat we de auto op de eigen oprit geparkeerd hebben bellen we aan. In de moderne hal vinden we de meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar), de toilet en zien dat de trapopgang nieuw afgewerkt is. Vanuit de hal betreden we de woonkamer die lekker licht oogt. Aan de voorzijde meerdere raampartijen waar in de loop van de middag de zon sfeervol binnen valt. Deze woonkamer heeft aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte. De gehele begane grond is voorzien van een nieuwe lichte laminaatvloer. De strakke keukeninrichting gelegen aan de achterkant is wit uitgevoerd met een zwart blad en kijkt uit over de achtertuin. In de achtertuin is het heerlijk toeven. De overkapping geeft de mogelijkheid om tot in de late uurtjes te genieten. Vanuit deze overkapping is de garage middels een (zij)loopdeur te bereiken. Deze garage heeft aan de voorzijden een kanteldeur waarin een aparte loopdeur is opgenomen.

Inmiddels aangekomen op de eerste verdieping vinden we een overloop en 3 slaapkamers. Respectievelijk groot 12, 10 en 7 m². De badkamer is eenvoudig uitgevoerd met een douche, toilet en wastafel.

Vanuit de overloop bereiken we via een vaste trap de zolder. Deze grote zolder is voorzien van een dakraam, de HR combi ketel (Nefit Ecomline), de unit voor de mechanische ventilatie en een aansluiting voor de wasmachine.

Kortom de basis is uitstekend en voor de nieuwe koper is er alle ruimte de woning op de verdiepingen naar eigen ideeën te stylen.