Knoteind 2 in Best

2/1 kap met aangebouwde garage

Vraagprijs: € 500.000

Woonoppervlak: 164 m² Inhoud: 622 m³

Grondoppervlak: 282 m²

Bouwjaar: 2003

Moderne 2-onder-1-kap woning met 5 slaapkamers waarbij de garage in tweeën gesplitst is echter zo weer om te bouwen tot één garage. Gelegen in de Heivelden met winkelcentrum en scholen op loopafstand. Instap klaar!

Wij leiden u door de woning:

Begane grond:
Via een overdekte entree en eigen parkeerplaats betreden wij de hal met meterkast, vloerverwarming unit, toilet en trapopgang naar de verdieping. De gehele begane grond vloer is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. Vanuit de hal lopen wij door naar de royale L-vormige woonkamer met erker en sfeervolle gashaard. Tevens openslaande tuindeuren met een professionele hordeur leidt ons naar de overkapping die is voorzien van ledverlichting om tot laat in de avond heerlijk van een wijntje te genieten. Onlangs is hier een zonnescreen aangebracht.

De hoekvormige keuken is uitgevoerd met een granieten blad en voorzien van veel opbergruimte. Deze keuken heeft een 5 pits gaskookplaat, een afzuigkap, RVS ronde spoelbak, koelkast, grote heteluchtoven én een vaatwasser.

Aansluitend de bijkeuken met plaatsingsmogelijkheid voor de wasmachine en droger, tevens toegang naar de achtertuin én de inpandige garage. Deze garage is nu in tweeën gesplitst in een aparte ruimte met een eenvoudige keukenunit waar de frites-pan geplaatst kan worden en een wasbak/uitstortgootsteen. Het tweede gedeelte is een verwarmde berging aan de voorzijde. De openslaande garagedeur is op afstand te bedienen.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de badkamer (2020), separaat toilet (2020) en 2 slaapkamers omdat meteen vanaf de bouw gekozen is voor 2 grote slaapkamers in plaats van 3 slaapkamers. De gehele verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer en het toilet natuurlijk.

De ruime en moderne badkamer (2020) is voorzien van een luxe inloopdouche met stortdouche en een dubbele wastafel geïntegreerd in een badmeubel met een spiegel voorzien van verlichting rondom.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Dit betreft een ruime slaapkamer over de volle breedte.

Aan de achterzijde van de woning ligt slaapkamer 2 (makkelijk om te bouwen tot 2 kamers). Deze slaapkamer biedt uitzicht op de tuin.

Op naar de 2e verdieping:
Deze verdieping geeft nog 2 kamers. Één zeer royale slaapkamer met dakkapel gelegen aan de voorzijde.
Een overloop met grote bergkast.
En de kamer aan de achterzijde biedt ook nog slaapgelegenheid met tevens bergruimte achter de schotten en een technische ruimte met opstelling cv installatie en de WTW (warmte terug win) -installatie.

Tuin:
De tuin aan de achterzijde kan in de eerste instantie omschreven worden als een formele tuin. Midden in de tuin ligt een lang gestrekte vijver die een dieptewerking geeft. Rondom de vijver ligt een ruime border. De beplanting is onlangs vervangen door nieuwe aanplant met een mediterraan karakter. Als blikvanger is onlangs een 100 jaar oude olijfboom aangeplant. De nieuwe beplanting is goed bestand tegen droogte en speels van opzet. Rechts van de vijver ligt een terras wat de mogelijkheid bied voor het plaatsen van een tuin set en te genieten van de zon. De bestrating bestaat uit waalsteen, natuursteen en split. Het geheel is verder omsloten aan de achterzijde door leilinden, wat veel privacy geeft. De tuin is verder goed onderhouden en onderhoudsvriendelijk.

Bijzonderheden:
-Aanwezig een alarminstallatie, echter momenteel niet aangesloten.
-Moderne en praktische indeling.
-De meeste kamers zijn voorzien van tv en internetaansluiting.
-Veel woonoppervlak (164 m2) en inhoud (622 m3).
-5 slaapkamers (één grote slaapkamer is weer op te splitsen).
-Voorzijde vrij uitzicht over groenvoorziening.
-Gelegen in de Heivelden met winkelcentrum en scholen op loopafstand!