De Helleweikes 9 in Oirschot

2/1 kap met aangebouwde garage en zeer diepe achtertuin

Vraagprijs: € 475.000

Woonoppervlak: 150 m² Inhoud: 629 m³

Grondoppervlak: 720 m²

Bouwjaar: 1970

Deze fijne, ruime woning is een echt familiehuis! De 2-onder-1 kap-woning is gebouwd in 1970. De basis is uitstekend, en voor de nieuwe koper is er alle ruimte de woning naar eigen ideeën te stylen en in te delen. U vindt hier een ruime, lichte, U-vormige living met schouw en open haard en een eenvoudige, maar ruime keuken. De woning heeft maar liefst 5 royale slaapkamers waarvan er één in gebruik is als wasruimte, een garage met eigen oprit, een voortuin en een heerlijke diepe (450 m2) achtertuin. Volop privacy dus!

Over de ligging en de buurt:
Deze woning is gelegen aan een rustige, doodlopende straat, op loop- of korte fietsafstand van het centrum en 1,1 km van de historische markt van Oirschot. U woont hier in een kindvriendelijke omgeving met veel groen en weinig autoverkeer. Kinderopvang en basisschool bevinden zich op een paar minuten lopen, terwijl voortgezet onderwijs met de fiets goed bereikbaar is. In het centrum vindt u een ruime keus aan winkels, supermarkten en diverse gezellige restaurants. Ook bevinden zich hier meerdere medische faciliteiten. Op fietsafstand liggen enkele sportfaciliteiten, zoals een voetbal- en hockeyvereniging.
De bushalte bevindt zich op 5 minuten lopen, en met de auto rijdt u in enkele minuten naar de A58, waardoor steden als Eindhoven en Tilburg vlot bereikbaar zijn, en via de aansluitende A2 en A50 zijn ook onder meer Den Bosch en Nijmegen goed te bereiken.

Indeling van de woning:
Begane grond:
Via de oprit bereikt u de voordeur. Entree met meterkast en garderobe, toegang tot de woonkamer, de trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot een tussenhal met staand toilet met fonteintje en toegang tot de eenvoudige keuken. De U-vormige woonkamer heeft zowel aan de voor- als de achterkant grote raampartijen en een openslaande deur naar de tuin. Via de woonkamer is de gesloten keuken bereikbaar. Ook in de keuken is een deur naar de tuin aanwezig. De garage ligt gedeeltelijk naast de keuken en heeft eveneens een deur naar de achtertuin.
Eerste verdieping:
Via de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich vier slaapkamers waarvan er één in gebruik is als waskamer, en de badkamer. Alle slaapkamers hebben een vaste wastafel en twee hebben er vaste kasten. De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning bieden toegang tot een breed balkon. In de badkamer treft u een inloopdouche, een zwevend toilet en een wastafel met spiegel aan. In de waskamer vindt u de aansluitingen voor het witgoed en in een vaste kast in een van de slaapkamers aan de voorzijde is de cv-installatie te vinden.
Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Deze heeft aan de voorzijde een dakkapel. Hier treft u veel bergruimte aan, alsmede de vijfde slaapkamer.

Tuin:
De woning heeft een grotendeels groene, omhaagde voortuin op het zuiden en een grote (450 m2), diepe, beschutte achtertuin op het noorden. In de fraaie tuin kunt u verschillende loungeplekken realiseren, gezellig buiten eten met vrienden en familie en genieten van de ondergaande zon. Voor kinderen is het een veilig speelparadijs. Aan de woning vast staat is een stenen garage c.q. berging voorzien van elektra.

Parkeren:
In de garage en op de eigen (lange) oprit.

Kenmerken van de woning:
• Ruime 2-onder-1 kap-woning met veel mogelijkheden om naar eigen inzicht in te delen en te stylen
• Vijf slaapkamers, waarvan er één in gebruik is als waskamer
• Compleet nieuwe elektrische bedrading
• Eigen oprit en garage met elektra
• Voortuin en zeer diepe, groene achtertuin met veel privacy
• Rustig gelegen in autoluwe, kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportclubs, op loop- of fietsafstand
• Uitvalswegen goed bereikbaar. Zowel Eindhoven, Tilburg als Nijmegen en Den Bosch zijn vlot bereikbaar
• Volle eigendom