Rijkesluisstraat 43A in Oirschot

Beneden appartement met 2 slaapkamers en garage

Vraagprijs € 479.000 vrij op naam.

Woonoppervlak: 102 m²

Patiotuin

Bouwjaar/aanvaarding: 2021/2022

TE KOOP BENEDEN APPARTEMENT IN OIRSCHOT, gelegen in het centrum op een rustige locatie tussen de Markt en het winkelcentrum in. Aanwezig een patiotuin 30 m2 gericht op het Zuiden. Eigen garage. Alles toegankelijk voor ouderen en/of minder validen.

Wij leiden u rond. Via een overdekte entree betreedt u de ontvangsthal met toegang tot de toiletruimte. Binnenkomend in de woonkamer zal de ruimte u versteld doen staan, samen met de open keuken bedraagt dit 46 m². De keukenunit is nog geheel naar eigen wens uit te voeren. Vanuit het eetgedeelte komen we in de gang. Er zijn 2 slaapkamers beide 12 m² groot. Er is een aparte toilet. Ook de badkamer (7 m2) is geheel naar eigen smaak in te richten. Naast deze vertrekken bevindt zich een technische ruimte.
Aan de zijkant van de 2 nieuwbouw appartementen (één is al verkocht) is een ingang voor de auto’s om naar achteren te rijden. Deze ingang is afgesloten met een elektrische poort welke met een afstandsbediening te openen is. Bij deze woning behoort de middelste garage tevens voorzien van een automatische deuropener.
Het gehele complex is voorzien van zonnepanelen en zonnecollectoren. U koopt namelijk een Nul op de Meter woning.
Aan isolatie is 100 % aandacht besteed. Naast dak-, muur- en vloerisolatie worden er hoogwaardige kozijnen waarin triplesglas is opgenomen geplaatst.
De energie voorziening is uniek te noemen. De zonnepanelen zorgen voor de elektriciteit en de zonnecollectoren voor de warmwatervoorziening. Aanwezig is een 1000 liter boiler met 2 warmtewisselaars. Deze voorraad warm water verzorgt van april tot en met september het warm water ten behoeve van verwarming en het benodigde warm water voor de keuken en de badkamer. Het opslagsysteem van de boiler is ruimschoots voldoende. In de maanden oktober tot april wordt de boiler (bij)verwarmd vanuit de overcapaciteit van de zonnepanelen. Teveel geproduceerde stroom kan opgeslagen worden in batterijen (niet geïnstalleerd), wel is de bekabeling hiervoor aangelegd. In de sanitaire ruimtes en keuken wordt betegeling aangebracht. Er is een stelpost begroot € 10.000 voor keuken en badkamer.
Alle voorzieningen zijn op loop afstand zoals medische zorg en supermarkten.
Bij koop geldt een appartementsrecht overeenkomst, tevens wordt er een Vereniging van huiseigenaren (VVE) opgericht.
Meer uitleg, ter plekke gaan kijken of een gesprek met de ontwikkelaar die zelf een beneden appartement gaat bewonen, is allemaal mogelijk via GAST, Makelaardij.

druk op →→→ Download hier de plattegrond