Raamslegerstraat 11 in Oirschot

Tussenwoning met berging en 4 slaapkamers

Vraagprijs: € 250.000

Woonoppervlak: 122 m² Inhoud: 389 m³

Grondoppervlak: 155 m²

Bouwjaar: 1968/1969

Deze fijne, ruime woning is een echt familiehuis! Het bouwjaar is 1968/1969. De basis is goed, en voor de nieuwe koper is er alle ruimte de woning naar eigen ideeën te stylen en in te delen. U vindt hier een ruime, lichte, doorzon woonkamer en een eenvoudige dichte keuken. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 3 royale, een voortuin en een heerlijke zonnige 12 meter diepe achtertuin. De tuin ligt op het Zuid/oosten.

Over de ligging en de buurt:
Deze woning is gelegen aan een rustige woonstraat, op loop- of korte fietsafstand van het winkelcentrum en bushalte. U woont hier in een kindvriendelijke omgeving met veel groen en weinig autoverkeer. Kinderopvang en basisschool bevinden zich op een paar minuten lopen, terwijl voortgezet onderwijs met de fiets goed bereikbaar is. In het centrum vindt u een ruime keus aan winkels, supermarkten en diverse gezellige restaurants. Ook bevinden zich hier meerdere medische faciliteiten. Op fietsafstand liggen enkele sportfaciliteiten, zoals een voetbal- en hockeyvereniging.
Met de auto rijdt u in enkele minuten naar de A58, waardoor steden als Eindhoven en Tilburg vlot bereikbaar zijn, en via de aansluitende A2 en A50 zijn ook onder meer Den Bosch en Nijmegen goed te bereiken.

Indeling van de woning:
Begane grond:
De auto parkeren we voor de deur. Via de stoep en voortuin bereikt u de voordeur. Entree, toegang tot de woonkamer, de trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot toilet met fonteintje, toegang tot trapkast en meterkast en toegang tot de eenvoudige keuken. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als de achterkant grote raampartijen. Via de woonkamer is de gesloten keuken ook bereikbaar. In de keuken is een deur naar de tuin aanwezig.
Eerste verdieping:
Via de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers hebben vaste kasten. In de badkamer treft u een douchecabine, een toilet en een wastafel met spiegel aan. Tevens kan hier de wasmachine geplaatst worden echter op zolder is ook een mogelijkheid.
Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Op de voorzolder hangt de HR combi ketel uit 2017. Tevens veel bergruimte op de voorzolder. De 4e slaapkamer is met een vernieuwd kunststof dakkapel alsmede toegang tot een royale berging.

Tuin:
De woning heeft een voortuin en een gezellige zonnige circa 12 meter diepe achtertuin met kunststof grasveld en vaste planten op het zuid/oosten. In de fraaie tuin kunt u verschillende loungeplekken realiseren, gezellig buiten eten met vrienden en familie en genieten van de opkomende zon. Voor kinderen is het een veilig speelparadijs. Achterin de tuin is een stenen berging voorzien van elektra en een achterom.

Parkeren:
Aan de voorzijde zijn diverse aangelegde parkeerhavens.

Kenmerken van de woning:
• Ruime tussenwoning met veel mogelijkheden om naar eigen inzicht in te delen en te stylen
• Vier slaapkamers
• Compleet nieuw dakkapel
• Voortuin en circa 12 meter diepe, groene achtertuin
• Rustig gelegen in autoluwe, kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportclubs, op loop- of fietsafstand
• Uitvalswegen goed bereikbaar. Zowel Eindhoven, Tilburg als Nijmegen en Den Bosch zijn vlot bereikbaar
• Volle eigendom