Rijkesluisstraat 43 in Oirschot

Penthouse met 3 slaapkamers, dubbele garage en zonneterras

Vraagprijs: € 699.000 k.k.

Woonoppervlak: 145 m²

Zonneterras op het zuiden: 24 m²

Bouwjaar en aanvaarding: 2021/2022

TE KOOP LUXE PENTHOUSE IN OIRSCHOT, gelegen in het centrum op een rustige locatie tussen de Markt en het winkelcentrum in. Groot zonneterras 24 m2 gericht op het Zuiden met vrij zicht. Liftinstallatie. Dubbele garage. Toegankelijk voor ouderen en/of minder validen.

Via een eigen privé ingang is de 1e verdieping te bereiken met een rolstoelvriendelijke lift of via een trapopgang aan de achterzijde van de woning.
Komend uit de lift stap u de ontvangsthal binnen met een royale garderobe nis en een apart toilet. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken. Als eerste omschrijven wij de grote woon- eetkamer, maar liefst 56 m², deze heeft veel lichtinval en 2 openslaande tuindeuren om het zonnige dakterras (24 m²) te bereiken. In de living is een open keuken geïntegreerd, geheel naar eigen wens uit te voeren. Er zijn 3 slaapkamers respectievelijk groot 15 m² en twee van 13 m². De badkamer met een oppervlakte van 11 m² is ook nu nog geheel naar eigen wens in te richten. Nabij de plaatsing van de keukenunit/kookeiland is een separate bijkeuken gesitueerd (7 m²).
Naast de beneden appartementen is een ingang voor de auto’s om naar achteren te rijden. Bij dit penthouse behoort een dubbele garage met automatische deuropeners.
Het gehele complex is voorzien van zonnepanelen en zonnecollectoren. U koopt namelijk een Nul op de Meter woning.
Aan isolatie is 100 % aandacht besteed. Naast dak-, muur- en vloerisolatie worden er hoogwaardige kozijnen waarin triplesglas is opgenomen geplaatst.
De energie voorziening is uniek te noemen. De zonnepanelen zorgen voor de elektriciteit en de zonnecollectoren voor de warmwatervoorziening. Aanwezig is een 1000 liter boiler en 2 warmtewisselaars. Deze voorraad warm water verzorgt van april tot en met september het warm water ten behoeve van verwarming en het benodigde warm water voor de keuken en de badkamer. Het opslagsysteem van de boiler is ruimschoots voldoende. In de maanden oktober tot april wordt de boiler (bij)verwarmd vanuit de overcapaciteit van de zonnepanelen. Teveel geproduceerde stroom kan opgeslagen worden in batterijen ( niet geïnstalleerd), wel zijn de bekabeling hiervoor aangelegd. In de sanitaire ruimtes en keuken wordt betegeling aangebracht. Er is een stelpost begroot € 20.000 voor keuken en badkamer.
Alle voorzieningen zijn op loop afstand zoals medische zorg en supermarkten.
Bij koop geldt een appartementsrecht overeenkomst, tevens wordt er een Vereniging van huiseigenaren (VVE) opgericht.
Meer uitleg, ter plekke gaan kijken of een gesprek met de ontwikkelaar die zelf een beneden appartement gaat bewonen is allemaal mogelijk via GAST, Makelaardij.

druk →→ Download hier de plattegrond