Kortenaarlaan 7 in Oirschot

2/1 kap met eigen oprit en garage

Vraagprijs: € 415.000

Woonoppervlak excl. serre: 92 m²

Grondoppervlak: 352 m²

Bouwjaar: 1966

Altijd al een 2/1 kap met eigen oprit, garage en royale tuin willen hebben!? Grijp dan nu uw kans. Maar liefst twee auto’s kunnen op de eigen oprit geparkeerd worden. Daar vinden we ook een laadpaal voor het opladen van de auto. Aan de achterzijde van het huis zijn op het plat dak en de kap van de woning 14 zonnepanelen op het zuiden gesitueerd. Perfect dus. Daarnaast zijn nagenoeg alle kozijnen van kunststof voorzien van HR++ glas. De HR combi ketel is vorig jaar nieuw gehangen.
Na een overdekte entree betreden we de woning en zien het volgende:
Op de begane grond na binnenkomst treffen we de hal aan met toegang naar de kelder, toegang naar een modern toilet, een deur naar de meterkast (elektra helemaal vernieuwd) en de trapopgang naar boven. Rechtdoor bereiken we de uitgebouwde woonkamer met houtkachel (t.o.n.) en openslaande tuindeuren naar de serre. De dichte keuken is voorzien van een inbouwkeuken in L-vorm voorzien van alle inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, combi magnetron, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, diverse onder- en bovenkasten. De sfeervolle serre heeft over de volle breedte aan de achterzijde schuif/glas deuren. Vanuit de serre is de in spouw uitgevoerde garage (25 m²) te bereiken die tevens uitgevoerd is met een elektrische (segment)deur. De tuin, zo’n 20 meter diep is lekker groen met hoge bomen, achterin een tuinhuis geplaatst en achter de garage een overkapping voor houtopslag en het stallen van de kliko’s.
Aangekomen op de 1e verdieping zien we 3 slaapkamers waarvan de kamers aan de achterzijde voorzien zijn van 4 rolluiken en één slaapkamer airco heeft. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, een douchecabine, een toilet en een wastafel.
De 2e verdieping (de zolder) is te bereiken via een vaste trap. Hier hangt de verwarmingsketel. Een dakkapel geeft de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te maken.
We horen het graag of u de woning ook van binnen wilt zien.