Assurantiën

Ons kantoor, Gast Makelaardij & Assurantiën bemiddelt in nagenoeg alle denkbare verzekeringen.

Gast Makelaardij & Assurantiën is een onafhankelijk kantoor, wat inhoud dat wij geen verplichtingen hebben naar welke maatschappij dan ook. Als gevolg hiervan adviseren wij vanuit het oogpunt van de klant. Zo kan het voorkomen dat iemand die alle verzekeringen via ons heeft ondergebracht, verzekerd is bij verschillende maatschappijen. Bijvoorbeeld de brandverzekeringen bij maatschappij A en de auto bij maatschappij B.

Is dit niet lastig voor u als verzekerde. Nee, indien u een schade heeft, heeft u slechts 1 contactpersoon zijnde ons kantoor. Wij zorgen voor de afhandeling van de schade en eventuele wijzigingen in de verschillende verzekeringen.
Natuurlijk zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte blijven van wijzigingen in de wetgeving. Polisvoorwaarden en premies. Het kan gebeuren dat een maatschappij de dekking minimaliseert of de premie verhoogt waardoor een andere maatschappij voor u beter zou zijn.

Verzekeringen worden grofweg onderverdeeld in twee categorieën zijnde:

  • Leven en
  • Schade.

Gast Makelaardij & Assurantiën bemiddelt in beide categorieën.

Een voorbeeld van Leven is een levensverzekering of een hypotheekverzekering.
Voorbeelden van Schade: Auto, brand, ziektekosten enzovoort.

Gast Makelaardij & Assurantiën is een onafhankelijk tussenpersoon, hetgeen inhoud dat wij in tegenstelling tot agenten, geen belang hebben bij het aantal af te sluiten verzekeringen. Ons belang ligt erin u als klant te behouden door o.a. goede verzekeringen. Goede service, en indien mogelijk, lage premie.

Doordat Gast Makelaardij & Assurantiën ook bemiddelt in huizen en hypotheken bieden wij een totaalpakket .
Vermogensplanning vormt in dit geheel een belangrijk onderdeel en is natuurlijk een van de diensten waarin wij van Gast Makelaardij & Assurantiën u kunnen adviseren.

Informatie kunt U ook via e-mail aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op.